Survivor 5: «Θα φανούν στο ατομικό οι φιλίες και οι λυκοφιλίες» - Η Στέλλα "ξεφτίλισε" τον Άρη

Τον "άδειασε" μπροστά σε όλους

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το αποψινό 23/5 συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές τον Άρη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, με αφορμή τον τσακωμό τους στον αγώνα ασυλίας.

Ειδικότερα, ο Γιώργος νίκησε τον Άρη κάτι που εκνεύρισε αρκετά τον δεύτερο, με τον ίδιο να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

Expand player

Το συμβάν αυτό ενόχλησε αρκετά τον Τάλα ο οποίος το συζήτησε μετά με την ομάδα του.

Μάλιστα, συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, με όλους τους Κόκκινους να είναι κατά του Άρη και με την Στέλλα συγκεκριμένα να λέει ενώπιων όλων πως υπάρχουν λυκοφιλίες και πως ο Άρης παριστάνει τον φίλο ενώ μόλις γίνει σε λίγο καιρό ατομικό το παιχνίδι, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό του πρόσωπο.

Η Στέλλα "ξεφτίλισε" τον Άρη

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Μαρτίκα

Λίγο μετά αφού η Στέλλα θα κάνει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη αποκαλύπτοντας πως έχει γυρίσει την πλάτη του στους κάποτε φίλους του και τους θάβει... θα ανακοινωθούν πως υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι... η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Στάθης Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αυτά τα ονόματα αναφέρουν οι πληροφορίες μας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στην αγκαλιά του Τζον πιο χαμογελαστή από ποτέ - Η πρώτη φωτογραφία Μυριέλλας & Λυγνού μετά το Survivor 5

Survivor 5: Αποχωρεί οικειοθελώς λόγω υγείας παίκτρια - φαβορί για τον τελικό;