Survivor 5: «Είμαι φίλος του και μου είπε αυτό το πράγμα» - Απογοητευμένος ο Τάλα με τον Άρη

Αναφορικά με το σκηνικό που έγινε στον αγών ασυλίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είμαι φίλος του και μου είπε αυτό το πράγμα» - Απογοητευμένος ο Τάλα με τον Άρη

Χαμός επικράτησε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας μεταξύ του Ταλάντσεβ και του Άρη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος νίκησε τον Άρη κάτι που εκνεύρισε αρκετά τον δεύτερο, με τον ίδιο να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

Παρόλο που τελικά νίκησαν οι Μπλε, το συμβάν αυτό ενόχλησε αρκετά τον Τάλα ο οποίος το συζήτησε με την ομάδα του και κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, με τον ίδιο να είναι αρκετά απογοητευμένος, μιας και μέχρι και τώρα οι 2 άντρες ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Απογοητευμένος ο Τάλα με τον Άρη

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έπαιξαν στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν σε 2 ματς αλλά και με λίγους παίκτες, μιας και η Κόκκινη ομάδα είχε μόλις στην διάθεσή της 3 παίκτες.

Ωστόσο, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους και μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Τελικά, παρά τις απώλειες, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετές εντάσεις στους Μπλε.

Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ως συνήθως τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα την Ασημίνα, η οποία είναι και άρρωστη. Αμέσως μετά οι παίκτες μεταφέρθηκαν ξανά στον αγώνα για την διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας.

Τελικά, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που την κέρδισε και παραμένει ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα.