Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Παραμένει ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έπαιξαν στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν σε 2 ματς αλλά και με λίγους παίκτες, μιας και η Κόκκινη ομάδα είχε μόλις στην διάθεσή της 3 παίκτες.

Ωστόσο, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους και μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Τελικά, παρά τις απώλειες, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετές εντάσεις στους Μπλε.

Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ως συνήθως τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα την Ασημίνα, η οποία είναι και άρρωστη. Αμέσως μετά οι παίκτες μεταφέρθηκαν ξανά στον αγώνα για την διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας.

Τελικά, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που την κέρδισε και παραμένει ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Άρης Σοϊλέδης νίκησε την ατομική ασυλία

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Μαρτίκα

Λίγο μετά αφού η Στέλλα θα κάνει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη αποκαλύπτοντας πως έχει γυρίσει την πλάτη του στους κάποτε φίλους του και τους θάβει... θα ανακοινωθούν πως υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι... η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Στάθης Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αυτά τα ονόματα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μας! Βέβαια, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι διαφορετικά.

Survivor 5 spoiler 23/5 υποψήφιοι προς αποχώρηση