Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (23/5) αγώνα ασυλίας

Με σκορ 5-1

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (23/5) αγώνα ασυλίας
Survivor 23.05.2022 23:22
Από Youweekly Team

Μετά από αρκετές εντάσεις, ο σημερινός (23/5) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, η κόκκινη ομάδα κατέκτησε τον νικητήριο πόντο. Με σκορ 5-1, ύστερα από τρεις γύρους και μεγάλες απώλειες, οι Κόκκινοι θα απολάυσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, αφού κανένας άλλος δεν κινδυνεύει από την ομάδα.

Η ομάδα που κέρδισε τον σημερινό (23/5) αγώνα ασυλίας

Το τελικό πόντο έφερε η Στέλλα ενάντια στην Βρισηίδα και οι Κόκκινοι πανηγύρισαν με φωνές και αγκαλιές, ξεχνόντας όλη την κούραση που μπορεί να αισθάνονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει υποψήφιος και μένει μόνο να δούμε ποιος θα είναι ο ανταγωνισμός του από την ομάδα των Μπλε.

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Μαρτίκα

Λίγο μετά αφού η Στέλλα θα κάνει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη αποκαλύπτοντας πως έχει γυρίσει την πλάτη του στους κάποτε φίλους του και τους θάβει... θα ανακοινωθούν πως υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι... η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Στάθης Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αυτά τα ονόματα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μας! Βέβαια, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι διαφορετικά.

Survivor 5 spoiler 23/5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα - «Δεν ντρέπεσαι;»

Survivor 5: «Πρόσεχε τα λόγια σου Σπύρο» - "Άναψαν τα αίματα" για τον Άρη και τον Μαρτίκα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Share