Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Απίστευτη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού - Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι...

Όλη η αλήθεια

Survivor 5: Απίστευτη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού - Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι...
Survivor 23.05.2022 22:09
Από Youweekly Team

Ο σημερινός (23/5) αγώνας ασυλίας δεν ξεκίνησε ευχάριστα, ύστερα από την αποχώρηση και του Στάθη Σχίζα από τον στίβο μάχης. Εφόσον, λοιπόν, οι παίκτες που απέμειναν στην Κόκκινοι ομάδα είναι μόνο τρεις, η Στέλλα ο Σπύρος και ο Τάλα, ήταν φυσικό και επόμενο να πραγματοποιηθούν αλλαγές στους κανόνες σχετικά με τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το Survivor 5.

Οι αλλαγές για τους υποψήφιους προς αποχώρηση μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός, έτσι, εξήγησε πως αν κερδίσουν οι τρεις Κόκκινοι που απέμειναν, δεν θα διεκδικήσουν ατομική ασυλία, ενώ αν κερδίσουν οι Μπλε, θα παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όμως, θα αποκτήσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι δύο και όχι τρεις και πάνω, όπως συμβαίνει συνήθως.

Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

Το Survivor 5 μπορεί να είναι ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, πλέον είναι σκέτο ριάλιτι... και αυτό θα το δούμε και από το σημερινό 23/5 επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί ο Τάκης να μην ήθελε να αποχωρήσει και να δήλωσε πως νιώθει αδικία που το κοινό τον έδιωξε, ωστόσο, θα χαρεί ιδιαίτερα που από τότε που έφυγε από το παιχνίδι έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Σήμερα, οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μια ημέρα μετά το αγώνισμα της πρώτης που κέρδισαν οι δεύτεροι και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως θα παρακολουθήσουμε λοιπόν, λόγω της υποψηφιότητας του, η Βρισηίδα προσπαθεί να τον σώσει και πολλά θα ακουστούν στις δυο καλύβες (δείτε το trailer). Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα δηλώσει πως θα έκανε τα πάντα, ακόμη και να μην αγωνιστεί με δύναμη με σκοπό να χάσουν, ενώ ο Άρη Σοϊλέδης που θα πληροφορηθεί για όλα αυτά, έξαλλος δηλώνει πως αν δει κάτι τέτοιο θα γίνει χαμός.

Όσον αφορά το αγώνισμα και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν με όσες δυνάμεις έχουν να κερδίσουν πόντους, όμως μια θα είναι αυτή που θα κερδίσει...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει απόψε είναι η Κόκκινη η οποία θα κάνει την ανατροπή. Έτσι λοιπόν, οι υποψήφιοι θα είναι 4. Ένας από τους Κόκκινους θα επιλεχθεί από τον παίκτη που έχει την ατομική ασυλία και από τους Μπλε άλλοι 2.

Survivor 5 spoiler 23/5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Άσε τους ψευτοέρωτες» - Ο Κωνσταντίνος εμανουήλ "κατακεραύνωσε" ξανά τον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor 5: «Είναι ο Σπύρος μου!» - "Σπαράζει" η καρδιά της Βρισηίδας για την θέση του Σπύρου Μαρτίκα

Share