Survivor 5: Κάποιοι το περίμεναν και κάποιοι όχι - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα γέλια τους βγήκαν ξινά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:  Κάποιοι το περίμεναν και κάποιοι όχι - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εντάσεις δεν έχουν όπως φαίνεται τέλος στο αποψινό 22/5 επεισόδιο του Survivor 5, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να συνεχίζει να ρίχνει τα «καρφιά» του στους συμπαίκτες του.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός άνοιξε θέμα με μια ατάκα που ειπώθηκε από την Ασημίνα νωρίτερα και ξεκίνησε το γέλιο. «Το μόνο που μας λείπει είναι τα γκομενάκια». Στη συνέχεια, σχολιάστηκε πως η Βρισηίδα ψάχνει... γκομενάκια και εκείνη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί μπροστά στον Μαρτίκα. Η Μαίη παρόλο που απουσίαζε, τελικά εμφανίστηκε στο συμβούλιο.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τα γέλια όμως ήρθε η ώρα και για τα σοβαρά και ο Λιανός ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας. Υπενθύμισε, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία, πως οι γυναίκες δε μπορούν να ψηφιστούν. Τελικά, υποψήφιος από την Κόκκινη ομάδα βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας με 3 ψήφους.

Ο Σπύρος και η Βρισηίδα απομονώθηκαν μέσα στη θάλασσα πριν το συμβούλιο

Την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες τους πασχίζουν να επιβιώσουν και στην προκειμένη περίπτωση οι Κόκκινοι που πρόκειται να ηττηθούν στο αγώνισμα ασυλίας απόψε Κυριακή 22/5, η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας απολαμβάνουν τον έρωτά τους πανευτυχείς και ερωτευμένοι στη θάλασσα, δίνοντας φιλιά και αγκαλιές αδιαφορώντας παντελώς για όλα τα υπόλοιπα!

Πλέον δεν κρύβουν ούτε τη σχέση τους ούτε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Έτσι, φιλήθηκαν και ύστερα ο καθένας τους πήγε στην ομάδα του όπως όφειλε για να συνεχίσουν τον αγώνα.