Survivor 5: «Έχουν βάλει στο στόχαστρο...» - Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάλα και Άρη

«Εγώ δεν πιστεύω πως ο Τάκης ήταν το μόνο αγκάθι στην Κόκκινη ομάδα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έχουν βάλει στο στόχαστρο...» - Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάλα και Άρη

Tο σημερινό επεισόδιο την Κυριακή 22/5 στο Survivor 5, ξεκίνησε με χαρές, όχι ωστόσο για τη Μαίη. Ο Εμμανουήλ για άλλη μία φορά θέλησε να ρίξει τα «καρφιά» του και να βάλει φυτιλιές, αυτή τη φορά όχι για τη σχέση Μαρτίκα - Βρισιήδας, όπως συνηθίζει.

Αυτό που αρχικά υπονόησε και τελικά είπε ξεκάθαρα αφορούσε δύο άλλους παίκτες, τον Τάλα και τον Άρη. Γύρισε και είπε ότι πιστεύει ότι δεν ήταν το μόνο πρόβλημα ο Τάκης. Συγκεκριμένα, σχολίασε πως: «Άρης και Τάλα κάνουν ότι είναι παρέα με τον Στάθη ενώ στην πραγματικότητα τον ανταγωνίζονται πάρα πολύ»

Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάλα και Άρη

«Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου...» - Ο Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι της Βρισηίδας

Ο έρωτας ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στο επεισόδιο του Survivor 5 στις 18/5, αλλά αυτή την φορά βρέθηκε ανάμεσά τους ένα άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όπου σαν άλλη «Μαντάμ Ζαΐρα» διάβασε το χέρι της influencer.

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως η Βρισηίδα σκέφτεται τον πρώην της, όπως το ίδιο κάνει και εκείνος. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος είδε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας με την Βρισηίδα, ενώ θα ενώσουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Παράλληλα τις ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίζει να φλερτάρει με πολλούς το επόμενο διάστημα.

Ενώ σαν κεραυνός εν αιθρία ο Εμμανουήλ δήλωσε στην κάμερα ότι η Βρισηίδα καίγεται να μάθει για την υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Σπύρο Μαρτίκα.