Survivor 5: «Έλαμπαν τα πρόσωπα όλων!» - Τρικούβερτο γλέντι στις καλύβες μετά την αποχώρηση Καραγκούνια

Οριακά δεν έστησαν χορό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έλαμπαν τα πρόσωπα όλων!» - Τρικούβερτο γλέντι στις καλύβες μετά την αποχώρηση Καραγκούνια

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor (δείτε τα πρώτα πλάνα του από την επιστροφή του στην Ελλάδα) οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες όπου ενώθηκαν σαν μία όπως φαίνεται προκειμένου να πανηγυρίσουν όπως είδαμε και στα πλάνα για αυτή την αποχώρηση, μιας και όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι αυτός ο παίκτης ήταν ο λόγος των εντάσεων και που δεν ήταν τόσο μονιασμένοι.

Οι δηλώσεις του Άρη και του Μαρτίκα

Ο Άρης και ο Μαρτίκας θεώρησαν πως ξημερώνει μία καλύτερη μέρα, από τη στιγμή που έφυγε, και πως ίσως δεν τους συμφέρει αγωνιστικά αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερο ήρεμοι και ενωμένοι μιας και ο Τάκης ήταν ένας άνθρωπος που προκαλούσε εντάσεις, δεν χαμογελούσε ποτέ και δεν έκανε ποτέ πλάκα με κανέναν, μόνο τσακωνόταν, όπως έχουν αναφέρει και παλαιότερα.

Η πρώτη ανάρτηση του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποχώρηση του

Λίγες ώρες πριν προβληθεί το σημερινό 22/5 επεισόδιο του Survivor 5 και παρακολουθήσουμε την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Τάκης Καραγκούνιας πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ο Τάκης που κατά την αποχώρηση του χαιρέτησε μονάχα ένα άτομο, δημοσίευσε ένα βίντεο σε insta story και προειδοποίησε πως επιστρέφει στην Ελλάδα και έχει να αποκαλύψει πάρα πολύ.

«Καλησπέρα! Είμαι στο δρόμο για το αεροδρόμιο, σε λίγες ώρες πετάω και επιστρέφω στην όμορφη πατρίδα μας. Όλοι εκεί έξω συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ από εβδομάδα για να μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε. Έφυγα σαν Τάκης και γυρίζω σαν Τάκης και θα τα μάθετε όλα. Μιλάμε», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.