Survivor 5: Ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Το Survivor 5 έχει αποδείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ανακοινώθηκε ο παίκτης ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Στάθης Σχίζας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι, σύμφωνα με το spoil, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει μιας και είχε αποκαλύψει πως δεν θα ήθελε με τίποτα να τελειώσει τόσο γρήγορα και άδικο το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor 5

Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Παίκτρια επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένειά της στο τηλέφωνο

«Βροχή» πέφτουν οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του Survivor 5 που έχουν όλο και πιο συχνά επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορεί ο Άρης και ο Ταλάντσεβ να ήταν αυτοί που τιμωρήθηκαν επειδή μίλησαν στο τηλέφωνο, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για πολύ πιο συχνό φαινόμενο.

Λίγο καιρό μετά το περιστατικό με τον Άρη και τον «Τάλα», ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Το πρωί της Πέμπτης (19/5), η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως υπάρχει μία ακόμα παίκτρια, η οποία μιλάει καθημερινά με την οικογένειά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την μητέρα της και τον αδερφό της.