Survivor 5 trailer 22/5: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού - Άσχημα ψυχολογικά οι παίκτες

Έρχονται τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 22/5: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού - Άσχημα ψυχολογικά οι παίκτες

Μπορεί χθες, Σάββατο 21/5 να μην είχαμε Survivor 5 (δείτε εδώ το λόγο), ωστόσο, σήμερα Κυριακή έρχεται με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και θα είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ, αφού βρισκόμαστε σχεδόν ενάμιση μήνα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον παίκτη που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια που αρκετοί συμπαίκτες του και αντίπαλοι του επιθυμούσαν - χωρίς να ξέρουν βέβαια πως με το που φύγει θα τους κράξει άσχημα - οι παίκτες είναι 11 μέσα στο παιχνίδι, αφού σημαίνει πως οι ψηφοφορίες θα είναι πολλοί δύσκολες.

Σήμερα 22/5 λοιπόν, τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου, όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας θα εκφράσουν την ανακούφιση τους που αποχώρησε από το Survivor 5 ο Μισθοφόρος. Μπορεί να ήταν ένας σχετικά καλός παίκτης, ωστόσο, είχε ξεκινήσει πολλούς τσακωμούς, μην ξεχνάμε τον άγριο καβγά του με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και τον Γιώργο Κατσαούνη που αποβλήθηκε.

Στην συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στον στίβο μάχης, όπου θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας την οποία κανείς δεν θέλει να χάσει...

Πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει λίγοι παίκτες με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να κάνει πολύ δύσκολη την ψηφοφορία αλλά και την επιλογή ενός παίκτης από την ατομική ασυλία. Εκτός του ότι έχουν μείνει οι πιο δυνατοί, οι περισσότεροι είναι φίλοι... Στο συμβούλιο λοιπόν το κλίμα θα είναι βαρύ την ώρα που θα ξεκινήσουν να ψηφίζουν και θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι.

Το 22/5 trailer του Survivor 5