Survivor 5: «Τον έλεγε γυμνοσάλιαγκα...» - Ο Τάκης "καίει" τη σχέση της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα

«Πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τον έλεγε γυμνοσάλιαγκα...» - Ο Τάκης

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές που είχαν χθες), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως γίνονται όλα για την τηλεθέαση και πως η παίκτρια των Μπλε του είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της.

«Καταπέλτης» για το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας

«Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας. Το κάνουν για την τηλεθέαση γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν. Μου είπε πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα που δεν ήθελε να τον βλέπει; Τον κορόιδευαν με την Ευρυδίκη και τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα. Εγώ έχω στόμα και λέω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ναυσικά: «Να τη ρωτήσετε πόσα κιλά μπήκε και πόσα κιλά βγήκε από το Survivor. Μετά να μιλήσουν. Καλά θα κάνει να ηρεμήσει, δεν χρειάζεται να σιγοντάρει το κουμπαράκι της».

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν.

Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα.

Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα», σημείωσε.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής 20/5. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε το μοντέλο πριν δυο ημέρες για την νέα καυτή σχέση της showbiz. Ο λόγος για το Στάθη Σχίζα από το Survivor 5 και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Δε έγιναν πρόσφατα ζευγάρι βέβαια καθώς ο Σχίζας ανέφερε πως συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο(δείτε εδώ το βίντεο). Μάλιστα, παραδέχτηκε πως είναι η «γυναίκα της ζωής του», αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητά για γάμο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Αλεξανδράκης στην εκπομπή, προβλήθηκε και το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιo 19/5 του Survivor(δείτε εδώ τα highlights) , όπου ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

H Κατερίνα Καινούργιου απηύθυνε το λόγο στο μοντέλο και της ζήτησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει για την Βρισηίδα Ανδριώτου. Να σου θυμίσουμε πως το μοντέλο ήταν κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και τα «έσπασαν», με συνέπεια η Δήμητρα από σεβασμό προς τη φίλη της να μην θέλει να αναφερθεί καθόλου στην παίκτρια του Survivor.

«Ειλικρινά αν μου επιτρέπεται δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτό. Συγγνώμη ρε παιδιά μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό. Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.