Survivor 5 Highlights (20/5): Οι δηλώσεις του Σχίζα για την Παναγιώταρου και η αποχώρηση του Τάκη

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (20/5): Οι δηλώσεις του Σχίζα για την Παναγιώταρου και η αποχώρηση του Τάκη

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο Survivor 5 μιας και μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με το νέο κανόνα, έχουν έρθει τα πάνω κάτω για τους παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης με τους τσακωμούς να μην έχουν τελειωμό.

Τι είδαμε χθες (20/5) στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Το 19/5 επεισόδιο του Survivor 5 τα είχε όλα μέσα καθώς πέρα από τους τσακωμούς που τον τελευταίο καιρό έχουν "φουντώσει" ολοένα και περισσότερο σειρά είχε και διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιοι έπρεπε να βγουν στον "τάκο".

Όπως παρακολουθήσαμε ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος δεν πήρε τόσο καλά την υποψηφιότητά του αφού τον έδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Έτσι, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να αναφέρει το παράπονό του μιας και είναι πρώτη φορά υποψήφιος με αποτέλεσμα να αισθάνεται άβολα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

Το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά το Survivor 5 όπου οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι ραγδαίες μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από εκείνους όπου έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από την χθεσινή (18/5) ψηφοφορία, ο ίδιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση κάτι που δεν το πήρε και τόσο καλά (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε). Έτσι, στις δηλώσεις που έκανε δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα όπου κατά καιρούς τους έχουμε δει να έρχονται σε ρήξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν με κλονίζει τίποτα πλέον, ό,τι και να μου λένε όσο και να μου κάνουν, όση πίεση και να μου ασκούνε. Λόγω του νευρικού μου όπως λένε χαρακτήρα προσπαθούν συνέχεια να με δουν να φωνάζω και να γκρινιάζω.

Αν και τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, διότι είναι πολύ μεγάλες ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι. Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα να βγάλει καμία γκομενίτσα.»

Η αποκάλυψη του Στάθη για την σχέση του με την Παναγιώταρου

O Γιώργος Λιανός ανέφερε στους παίκτες πως και οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το ίδιο έπαθλο, με αποτέλεσμα η νικήτρια ομάδα να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με βιντεοκλήσεις σε φίλους και αλλά και συντρόφους τους. Έτσι, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και οι τελευταίες αναρτήσεις "έκαψαν" για τα καλά την σχέση τους.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό.»

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση.

Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διανοείσαι πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω».

Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Τάκη και Βρισηίδα

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 δεν θα μπορούσε να κυλήσει χωρίς εντάσεις το επεισόδιο του Survivor, καθώς το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και η επικείμενη αποχώρηση έχει δημιουργήσει εντάσεις σε Κόκκινους και Μπλε. Ενώ οι ήττες στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας όξυναν την κατάσταση.

Περίπου στην μέση του παιχνιδιού παρακολουθήσαμε ένα τεράστιο ξέσπασμα από πλευράς του Τάκη, καθώς θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα ότι χτύπησε την Βρισηίδα, ενώ η παίκτρια των Μπλε τονίζει ότι ο Τάκης την χτύπησε το χέρι.

Φυσικά και από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μαρτίκας, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την κοπέλα του και να δείξει για ακόμα μια φορά, ότι ο Τάκης είναι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει.

Κέρδισαν οι Κόκκινοι το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από πολλές εντάσεις ολοκληρώθηκε και ο 19/5 στίβος μάχης του Survivor, και όπως σας είχαμε πει ήδη εμείς στο Youweekly.gr, οι Κόκκινοι κέρδισαν την πρώτη τους νίκη μέσα στην εβδομάδα και θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και το λαχταριστό τους γεύμα.

Και μπορεί πολύ να ικανοποιήθηκαν από την εν λόγω έκβαση, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Γιατί ένας από τους παίκτες της θα βρεθεί πολύ σύντομα με την οικογένεια του και όσο και αν όλοι θέλουν να επιστρέψουν κάποια στιγμή, κανείς δεν θέλει αυτό να γίνει σύντομα.

Ωστόσο το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας είναι από τα σημαντικότερα, καθώς οι παίκτες θα μιλήσουν με τους συντρόφους τους και τους φίλους τους και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει τους πάντες.

Έξαλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5 στις 19/5 ήταν για όλους τους παίκτες αρκετά αναγκαίο, ωστόσο μόνο μια ομάδα είχε την δυνατότητα να κερδίσει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας spoil, η Κόκκινη ήταν εκείνη η οποία θα μπορούσε να μιλήσει τόσο με φίλους αλλά και συντρόφους.

Έτσι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος ξέσπασε φανερά προς τον Τάκη Καραγκούνια καθώς τον κατηγόρησε για ασέβεια. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τάκη ευχαριστώ πάρα πολύ που με αφήνεις να μιλήσω και έχεις σεβασμό για άλλη μια φορά προς την ομάδα που έχει χάσει και κάθεσαι και μιλάς! Έχουμε χάσει και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και κάθεσαι και μιλάς! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Μίλησε με την γυναίκα της ζωής του ο Στάθης Σχίζας

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 παρακολουθήσαμε ένα ξεχωριστό επεισόδιο στο Survivor καθώς οι νικητές του στίβου μάχης κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους και συγκεκριμένα με τους συντρόφους και τους φίλους τους.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας ήταν η Κόκκινη, μετά από έναν πολύ περίεργο στίβο μάχης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας είδαμε τον Τάλα να ενθουσιάζεται με την όψη της κοπέλας του και να μας συγκινεί με τα όμορφα λόγια που της έλεγε και με τα πολλά «Σ΄αγαπώ».

Στη συνέχεια το κινητό πήρε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε με την κοπέλα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Ενθουσιασμένος ο παίκτης των Κόκκινων σήκωσε το κινητό και ρώτησε τους συμπαίκτες του αν έχουν δει πιο όμορφη κοπέλα, ενώ στο τέλος την προσφώνηση ως «έρωτα της ζωής του». Και όλα δείχνουν πως η απόσταση δεν χωρίζει τα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά απλά τα δυναμώνει.

Κατέρρευσε η Σταυρούλα για την ήττα των Μπλε

Την πρώτη ήττα των Μπλε για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε στις 19/5 στο Survivor 5, καθώς οι κόκκινοι τους νίκησαν κατά κράτος στη δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να μιλήσουν με συντρόφους και φίλους με βίντεοκλήση.

Η Σταυρούλα όμως δεν άντεξε την πίεση και λύγισε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παίκτρια των Μπλε θεώρησε άδικο από τους συμπαίκτες της να μην τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, ενώ μάλιστα κατακεραύνωσε τον Άρη Σοϊλέδη, ότι στον βωμό των στατιστικών του αποφάσισε να μην παίξει στο παιχνίδι.

Μάλιστα τόνισε ότι εκείνη ότι πρόβλημα και να έχει τα δίνει όλα στον στίβο μάχης και περιμένει το ίδιο από τους συμπαίκτες της που δεν το κάνουν.

Η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας ζουν τον έρωτά τους στον Άγιο Δομίνικο

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται είπε στο επεισόδιο του Survivor 5 στις 19/5, ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ μιλούσε για όλα αυτά που ζει με την Βρισηίδα. Λίγο πριν την ώρα του συμβουλίου, ο Σπύρος φοβάται ότι μπορεί να αποχωρήσει, οπότε περνά μαζί την - και επίσημα - κοπέλα του τις τελευταίες στιγμές.

Η κάμερα τους πιάνει σε τρελές περιπτύξεις, ενώ ο ένας δεν ξεκολλά από την αγκαλιά του άλλου. Από την μία η Βρισηίδα τονίζει ότι δεν θέλει να φύγει ο «προστάτης» της από το παιχνίδι. Και από την άλλη ο Σπύρος εξομολογείται στις τηλεοπτικές κάμερες ότι είναι επίσημα μαζί και όχι μόνο για το παιχνίδι αλλά και για την έξω ζωή.

Μάλιστα παραδέχεται ότι όταν βρεθούν έξω θα πραγματοποιηθούν κάποιες υποσχέσεις και κάποιες προτάσεις που έχουν γίνει, αφήνοντας πολλά να υπονοηθούν.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας στο φετινό Survivor 5 είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε ρήξη με τους συμπαίκτες του. Έτσι, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος ξέσπασε φανερά σε κλάματα μιας και τόνισε χαρακτηριστικά πως «Θα είναι άδικο αν φύγω». Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και την τελευταία εβδομάδα επειδή θέλουν να μου "βουλώσουν" το στόμα κάποιοι έχω αυτή την αδυσώπητη επίθεση ενώ έχω απομονωθεί από όλους, δεν ενοχλώ κανέναν και λένε χίλια ψέματα για να κάνουν τον κόσμο να με διώξει για να ψηφίσουν τον Μαρτίκα».

«Θα πρέπει να παρακαλέσω κάποιους ανθρώπους ,πραγματικά να παρακαλέσω κάποιους ανθρώπους ακόμη και να γονατίσω μπροστά τους! Πραγματικά δεν ντρέπομαι για να γυρίσω στην δουλειά μου».

Ο Στάθης λιώνει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μυρίζει έρωτα ο Άγιος Δομίνικος και κανείς δεν προσπαθεί να το κρύψει. Στο επεισόδιο του Survivor 19/5 γίναμε μάρτυρες στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας αλλά και στην επιβεβαίωση της σχέσης του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητα από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έστησε στον τοίχο τον Στάθη και τον ρώτησε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη σχέση του.

Ο παίκτης των Κόκκινων παραδέχτηκε ότι γνωρίζει την influencer για περισσότερο από 7 χρόνια, αλλά είναι μαζί μόλις τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο παραδέχτηκε πως είναι η «γυναίκα της ζωής του», αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητά για γάμο.

Μάλιστα δήλωσε πως προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει αυτός στην Ελλάδα, όμως η ανάγκη να την δει τον έκανε να παραδεχτεί την αλήθεια.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Το Survivor 5 έχει αποδείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ανακοινώθηκε ο παίκτης ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Στάθης Σχίζας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι, σύμφωνα με το spoil, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει μιας και είχε αποκαλύψει πως δεν θα ήθελε με τίποτα να τελειώσει τόσο γρήγορα και άδικο το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο.