Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από πολλές εντάσεις ολοκληρώθηκε και ο αποψινός 19/5 στίβος μάχης του Survivor, και όπως σας είχαμε πει ήδη εμείς στο Youweekly.gr, οι Κόκκινοι κέρδισαν την πρώτη τους νίκη μέσα στην εβδομάδα και θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και το λαχταριστό τους γεύμα.

Κέρδισαν οι Κόκκινοι το έπαθλο επικοινωνίας

Και μπορεί πολύ να ικανοποιήθηκαν από την εν λόγω έκβαση, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Γιατί ένας από τους παίκτες της θα βρεθεί πολύ σύντομα με την οικογένεια του και όσο και αν όλοι θέλουν να επιστρέψουν κάποια στιγμή, κανείς δεν θέλει αυτό να γίνει σύντομα.

Ωστόσο το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας είναι από τα σημαντικότερα, καθώς οι παίκτες θα μιλήσουν με τους συντρόφους τους και τους φίλους τους και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει τους πάντες.

Survivor 5 Spoiler (19/5): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο έχει οδηγηθεί στα άκρα και όχι άδικα. Οι φετινοί παίκτες του Survivor 5 έχουν δείξει πως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Η κόκκινη ήταν η ομάδα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει καμία ασυλία αυτή την εβδομάδα και έτσι αναγκάστηκε να ψηφίσει τρεις παίκτες της, θέτοντάς τους στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης και ο Στάθης, τον οποίο μάλιστα έδωσε η Στέλλα, η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία από τους Κόκκινους.

Μάλιστα, ο Στάθης δεν ικανοποιήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη και δεν δίστασε να το δείξει και ενώπιων των συμπαικτών του.

Εδώ και λίγη ώρα σας έχουμε ενημερώσει για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας και έτσι μπήκαμε στη διαδικασία να επικοινωνήσουμε και πάλι με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και έχει φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ασκήσαμε σοβαρές πιέσεις και παρόλο που η πηγή μας, μας τα μάσαγε, καταφέραμε να μάθουμε το όνομα αυτού που έφυγε από το παιχνίδι.

Ο Μαρτίκας μας λέει δεν φεύγει με τίποτα, όχι μόνο έχει πέραση στο κοινό, αλλά έχει κερδίσει και πόντους με το ειδύλλιό του με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα σε Τάκη και Στάθη αλλά και ο Στάθης έχει τη δική του απήχηση, άσε που τον στηρίζει ενεργά η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κάπως έτσι, ο παίκτης που αποχώρησε και βρίσκεται ήδη εκτός Survivor 5 δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια, γεγονός που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς αποτελούσε έναν από τους πιο κεντρικούς «χαρακτήρες» του παιχνιδιού.