Survivor 5 Spoiler (19/5): Είναι οριστικό - Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας

Επιβεβαιωμένο 100%

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (19/5): Είναι οριστικό - Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor 5 μετά την νέα αλλαγή των ομάδων (δείτε εδώ πώς διαμορφώθηκαν). Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν και τις δύο ασυλίες αυτή την εβδομάδα και έτσι τρεις παίκτες τους βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού: Ο Τάκης, ο Σπύρος και ο Στάθης, ο οποίος βέβαια έχει την στήριξη της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα (δείτε το εδώ), ο Τάκης κατηγορεί τους συμπαίκτες του και ξεκαθαρίζει πως θέλουν να τον βγάλουν από το παιχνίδι καθώς έχει δει πολλά και φοβούνται μην μιλήσει και τους «κάψει».

Η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια απόψε (19/5) στο Survivor 5

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική του ευθεία και έτσι οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι καθώς βασικός τους στόχος είναι να μείνουν μέχρι να γίνει το παιχνίδι ατομικό (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο τελικός).

Εμείς όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και μάθαμε το χρώμα της ομάδας που κερδίζει. Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα λοιπόν, οι Κόκκινοι θα επιστρέψουν στις νίκες και θα πάρουν το αγώνισμα επικοινωνίας.