Survivor 5: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση του Μαρτίκα στην Βρισηίδα - «Ελπίζω να ένιωσες το ίδιο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση του Μαρτίκα στην Βρισηίδα - «Ελπίζω να ένιωσες το ίδιο»

Τον τελευταίο καιρό στο Survivor 5 έχει παρατηρηθεί έντονα πως ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα, ακόμη και οι συμπαίκτες τους δεν έχουν διστάσει να "ρίξουν" τα δικά τους καρφιά μιας και θεωρούν πως παίζουν θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από το συμβούλιο ο Μαρτίκας κάθισε απέναντι από την κάμερα και περιέγραψε την πιο ρομαντική του στιγμή με τη συμπαίκτριά του με πολύ… τρυφερά λόγια. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Να βλέπεις τον κόλπο της Καραϊβικής και να ονειρεύεσαι. Η πιο ρομαντική στιγμή στιγμή στο Survivor, ελπίζω να ένιωσες κάτι αντίστοιχο και εσύ».

Οι τρυφερές δηλώσεις του Μαρτίκα στη Βρισηίδα στο Survivor 5

Ο Απόστολος Ρουβάς ''σπάει'' τη σιωπή του για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα

Για όσους παρακολουθούν ανελλιπώς Survivor 5 θα έχουν παρατηρήσει το νέο φλερτ, που έχει γίνει γνωστό στο νησί του Άγιου Δομίνικου και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τους εναπομείναντες συμπαίκτες τους αλλά και με τα όσα οι ίδιοι δείχνουν.

Μια πιο καθαρή εικόνα για το ειδύλλιο αυτό μπόρεσε να μας δώσει ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι και μίλησε στο Love it τη Δευτέρα 16/5. Ο πρώην παίκτης με πλήρη ειλικρίνεια δήλωσε πως την αλήθεια την ξέρουν μόνοι οι ίδιοι χωρίς όμως να ακυρώσει κάποιο ενδεχόμενο πραγματικής σχέσης.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για τη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor 5

«Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά όντως μεταξύ τους συμβαίνει κάτι. Αν όντως βλέπουν κάτι πέρα από αυτό. Αν όντως υπάρχει, καλά κάνουν τα παιδιά, ελευθέρα είναι τα παιδιά και δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι θα κάνει κάποιος. Αν πάλι το κάνουν για στρατηγικούς λόγους, πάλι καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι».

Απόστολος Ρουβάς