Survivor 5: Ο Καραγούνιας ξεμπρόστιασε το ειδύλλιο Μαρτίκα - Ανδριώτου! «Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον...»

«Άκουσα πάλι να παίζεται το θέατρο του παραλόγου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Καραγούνιας ξεμπρόστιασε το ειδύλλιο Μαρτίκα - Ανδριώτου! «Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον...»

Τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να απασχολούν όσο τίποτα άλλο στο φετινό Survivor 5 μιας και αρκετοί συμπαίκτες τους είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να τους "κατακεραυνώσουν" σε δηλώσεις που έχουν παραχωρήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσά τους είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: « Όταν γύρισε η Μπλε ομάδα από το έπαθλό τους άκουσα πάλι να παίζεται το θέατρο του παραλόγου που αφορούσε την Βρισηίδα.

Για εμένα είναι ένα τεράστιο θέατρο που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τον Μαρτίκα».

Τα "καρφιά" του Καραγκούνια για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα στο Survivor 5

Ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα

Το νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό! Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχει βρει ένα μεγάλο στήριγμα στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα και τα γλυκόλογα πλέον δίνουν και παίρνουν μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις).

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά με την προσωπική της ζωή αφού το 2018 διατηρούσε σχέση με... πρώην σύντροφο της Λάουρας Νάργες, τον Δημήτρη Δαλάκο.

Βέβαια, μετά από αυτό τον χωρισμό πέρασε από την ζωή της και ο Γιώργος Τσιτακλής με τον οποίο και χώρισε στη συνέχεια για λόγους που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί.

Βρισηίδας