Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Έχεις γλυκά μάτια» - Ξεμοναχιάστηκαν Μαρτίκας και Βρισηίδα με τα βλέμματα να ''παίρνουν'' φωτιά

Η Ανδριώτου δηλώνει κολακευμένη

Survivor 5: «Έχεις γλυκά μάτια» - Ξεμοναχιάστηκαν Μαρτίκας και Βρισηίδα με τα βλέμματα να ''παίρνουν'' φωτιά
Survivor 07.05.2022 23:51
Από Ελένη Μήτση

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ακούγονται και να γίνονται πολλά λίγο μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη. Και ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων συζητούσαν όσα ακούστηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο ο Μαρτίκας θέλησε να απομονωθεί με τη Βρισηίδα και να της εξομολογηθεί κάτι.

Και ενώ ξεκίνησε λέγοντας πως τελικά θεώρησε άδικο που την ψήφισε μιας και ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στο πρόσωπο της, στη συνέχεια έπεσαν και τα τρυφερά λόγια, καθώς παραδέχτηκαν και οι δύο πως υπάρχει μια συμπάθεια με τα βλέμματα και τα γελάκια να το μαρτυρούν και σε εμάς.

Tα τετ- α -τετ της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Ένας μεγάλος έρωτας...» - Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ανατρέπονται φανερά οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας, την οποία και σχολίασε η Ασημίνα ως πολύ άδικη και στημένη. Και ενώ λοιπόν η ομάδα έκλαιγε και και σχολίαζε την απουσία της από την καλύβα, ο Εμμανουήλ πήρε το λόγο και έκανε μια απίστευτη δήλωση.

Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος είχε βγάλει στη φόρα φήμες για φλέρτ μεταξύ Άρη και Σοφιάνας. Τώρα, που εκείνη δε βρίσκεται ανάμεσα τους θέλησε να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα. Αυτό λοιπόν, που βρήκε να δημιουργήσει ως ειδύλλιο αφορούσε τη Ναυσικά και τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Το παρεάκι την έδιωξε...» - Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

Survivor 5: Ο Λιανός έδιωξε τον Κατσαούνη από το παιχνίδι - Το μέλλον του θα κριθεί από την παραγωγή

Share