Survivor 5: «Το παρεάκι την έδιωξε...» - Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

«Ήμουν η μόνη που στεναχωρήθηκε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Το παρεάκι την έδιωξε...» - Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις στην καλύβα των μπλε μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη από το παιχνίδι. Μπορεί οι συμπαίκτες της να έκλαιγαν και να σχολίαζαν πως ήταν άδικο αυτό που έγινε, όμως η Ασημίνα από τους κόκκινους σχολίασε την κατάσταση αυτή.

Η ίδια, η οποία ήτα πολύ κοντά με τον πρώην παίκτρια μίλησε πολύ στεναχωρημένη στην κάμερα για την αποχώρηση της, τονίζοντας πως η φίλη της την πάτησε από το παρέακι, στο οποίο ανήκε. Μάλιστα ανέφερε πως της είχε πει να προσέχει αλλά εκείνη είχε ''χαθεί'' σε όλα αυτά.

Τα σχόλια της Ασημίνας για την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο Survivor 5

«Μίλαγε πολύ καιρό, το ξέραμε...» - Ο Τάκης ''ξεσκέπασε'' τον Άρη για τα κρυφά τηλεφωνήματα

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα σχόλια των παικτών μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Έγινε λοιπόν γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής μίλησε με άτομα δικά του χωρίς να το ξέρει η παραγωγή μία φορά και τιμωρήθηκε γι αυτό. Ο Καραγκούνιας ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό δεν έγινε μια φορά αλλά πολλές φορές μιας και ήξερε πολύ καλά όσα έλεγαν εκείνοι στα ''Q'' τους. Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα.