Survivor 5: Παρενέβη ο Λιανός και η παραγωγή - Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο Άρης και Τάκης

Διεκόπη το συμβούλιο και αποχώρησαν οι δυο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Παρενέβη ο Λιανός και η παραγωγή - Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο Άρης και Τάκης

Μόνο που δεν έπεσε ξύλο στο σημερινό (18/4) συμβούλιο του Survivor 5! Ο Άρης αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά από την υπόδειξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία στην Μπλε ομάδα.

Όταν ο λόγος δόθηκε στον Άρη, προκειμένου να μιλήσει για την υποψηφιότητά του, εκείνος αναφέρθηκε στον Τάκη ο οποίος κατά την γνώμη του είναι αυτός που έχει έπαρση και παίρνει τα πάνω του κάθε φορά που κάνει μία νίκη.

Ήταν να μην τα ακούσει όλα αυτά ο Τάκης ο οποίος έγινε ταύρος σε υαλοπωλείο. Οι τόνοι ανέβηκαν σε τέτοιο σημείο που ο Άρης σηκώθηκε και ξεκίνησε να ουρλιάζει προς την παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι.

Στο σημείο εκείνο, οι άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στον χώρο του συμβουλίου προκειμένου να χωρίσουν τον Τάκη και τον Άρη, ενώ παρενέβη και ο Γιώργος Λιανός για να πέσουν οι τόνοι.

Η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν και να πέσουν οι τόνοι στο συμβούλιο.

Ο καυγάς του Άρη με τον Τάκη στο Survivor 5

Τι είχε προηγηθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έφυγαν με την ήττα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι, λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα ατομικής ασυλίας τσακώθηκαν πολύ άσχημα. Αφορμή στάθηκε το αίτημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στους συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν.

Όλοι του εξήγησαν πως αυτό δεν γίνεται καθώς στην παρούσα φάση είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης. Στο σημείο εκείνο ωστόσο, ο Τάκης πρότεινε να ψηφιστεί ο Άρης. Μόλις το άκουσε αυτό ο ποδοσφαιριστής έγινε πραγματικά έξαλλος.

«Πολύ θα ήθελε να φύγω για να συνεχίσει να κάνει τα δικά του εδώ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα.