Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Τεράστια αντροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Μπλε και έτσι ήταν οι ηττημένοι του αγωνίσματος της δεύτερης ασυλίας στο Survivor 5. Μόλις τελείωσε ο αγώνας, βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την ατομική ασυλία.

Εκεί τα αίματα άναψαν καθώς ο Τάκης αρπάχτηκε με Άρη (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και στη συνέχεια, όλη η Μπλε ομάδα βρέθηκε στο αγώνισμα με γερά νεύρα.

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία στo Survivor 5

Και εκεί που ολόκληρη η Μπλε ομάδα είχε αποφασίσει να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο συμβούλιο, καθώς είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, ο νεότερος παίκτης της ομάδας κέρδισε την ατομική ασυλία.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ο Κωνσταντίνος τόνισε πως με τη νίκη του αυτή απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο αξίζει.

Οργή της Μαρίας Αντωνά κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Αναδημσιεύοντας μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Αρσενίου, η Μαρία Αντωνά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για όλα όσα έγιναν στο Survivor 5 και τις φήμες που διέδωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης την ώρα που τραγούδησαν η Ναυσικά, ο Άρης και η Σοφιάννα έδωσαν μεγάλους βαθμούς. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν σχέση, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος πυροδοτώντας την αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@α σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίζεις, γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό, τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει!

Πέταξτε έξω αυτόν τον ακατάλληλο τύπο!

Υ.Γ. Φταίνε και κάποιοι που τον επικροτούν

Ο φίλος μου μπορεί να μην βλέπει το μήνυμά μου, όμως εγώ δε θα μπoρούσα να τον αφήσω εκτεθειμένο», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Survivor 5 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Μαρία Αντωνά