Survivor 5: Ο Τάκης πρότεινε να ψηφίσουν τον Άρη - Χαμός στους Μπλε μετά την ήττα

«Πολύ θα ήθελε να φύγω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Τάκης πρότεινε να ψηφίσουν τον Άρη - Χαμός στους Μπλε μετά την ήττα

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έφυγαν με την ήττα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι, λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα ατομικής ασυλίας τσακώθηκαν πολύ άσχημα. Αφορμή στάθηκε το αίτημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στους συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν.

Όλοι του εξήγησαν πως αυτό δεν γίνεται καθώς στην παρούσα φάση είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης. Στο σημείο εκείνο ωστόσο, ο Τάκης πρότεινε να ψηφιστεί ο Άρης. Μόλις το άκουσε αυτό ο ποδοσφαιριστής έγινε πραγματικά έξαλλος.

«Πολύ θα ήθελε να φύγω για να συνεχίσει να κάνει τα δικά του εδώ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα.

Το σχόλιο του Τάκη για τον Άρη στο Survivor 5

Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Το... παραλήρημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την προσωπική ζωή του Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε στο σημερινό (18/4) επεισόδιο και μάλιστα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον παίκτη των Μπλε και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αφού χθες λοιπόν μίλησε για το πόσο κοντά έχει έρθει ο Άρης με τη Σοφιάννα, σήμερα δήλωσε πως θα υπάρξει πρόβλημα καθώς οι δύο κοπέλες θα συγκρουστούν για τα μάτια του Άρη.

«Από την ένωση και μετά ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά. Να δούμε πού θα γυρίσει ο Άρης τη ζυγαριά. Στη Σοφιάννα ή στην κουμπάρα που όπως λέει και η παροιμία: "Ο κουμπάρος τη κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα";», ανέφερε χαρακτηριστικά.