Survivor 5: «Πραγματικά γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα» - Τους έδωσε στεγνά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

« Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Πραγματικά γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα» - Τους έδωσε στεγνά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να βάζει "φωτιές" με τις δηλώσεις του και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 17/4, καθώς προχωρά σε νέες αποκαλύψεις καθώς έκανε λόγο ξανά για υποτιθέμενο ειδύλλιο ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα αλλά έμπλεξε στη συνάρτηση και ακόμη ένα άτομο, τη Ναυσικά.

Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τα ειδύλλια στο Survivor

«Τα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το Survivor στον ΣΚΑΪ μόλις ξεκινούν. Φτιάξε λίγο καφέ να στα πω καλύτερα. Πραγματικά γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Υπάρχει ένα μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα, μιλάω για τη Σοφιάννα, τον Άρη και τη Ναυσικά. Είναι πολύ κοντά ο Άρης με τη Σοφιάννα τουλάχιστον όσο είμαστε στους Μπλε είναι αχώριστοι.

Βρε Σοφιάννα μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει και μία κοπέλα έξω δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει έξω αυτός ο τύπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί; Υπάρχει ένας έρωτας που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει η Ναυσικά και χτες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει τη μούρη της που ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά.

Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης την ώρα που τραγούδησαν η Ναυσικά, ο Άρης και η Σοφιάννα έδωσαν μεγάλους βαθμούς. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν σχέση, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους» είπε ο Κωνσταντίνος.

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας

Χαμός έγινε με το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 16/4 με τις φωτιές που έβαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυριζόμενος ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, καθώς ο γνωστός make up artist υποστήριξε ότι βλέπει ειδύλλιο να αναπτύσσεται ανάμεσά τους, "μαρτυρώντας" πως περνούν πολύ χρόνο πίσω από την καλύβα, απομονώνονται και είναι συνεχώς μαζί ενώ αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα συνέχεια τού κάνει μασάζ

Η Μαρία Αντωνά ωστόσο έδειξε να μην ασχολείται με τη φωτιά που επιχείρησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος, προτιμώντας να ανεβάσει ένα στόρι με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε να κάνει η ίδια.

Η Μαρία Αντωνά για Εμμανουήλ