Survivor 5: «Άρη κούλαρε έχεις κοπέλα!» - Ο Εμμανουήλ "καρφώνει" Άρη και Σοφιάννα για μεταξύ τους ειδύλλιο

«Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα και να εξαφανίζονται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Άρη κούλαρε έχεις κοπέλα!» - Ο Εμμανουήλ

Δηλώσεις φωτιά έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν ενωθούν οι δύο ομάδες καθώς αναφέρεται σε ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Άρη, ο οποίος έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά, και τη Σοφιάννα, μιας και ο παίκτης υποστηρίζει ότι βλέπει περίεργες κινήσεις και τους παίκτες να εξαφανίζονται πολλές ώρες από την καλύβα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και το ειδύλλιο που υποπτεύεται

Ο παίκτης χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα γίνει το "μαλλιοτράβηγμα" του αιώνα καθώς πήγε ο ίδιος και είπε στον Άρη να "κουλάρει" επειδή έχει σχέση και δεν είναι ωραίο η κοπέλα του να τα βλέπει όλα αυτά. Εκτός από τις ώρες που παρατήρησε πως λείπουν από την καλύβα αναφέρεται και σε μασάζ που κάνει η παίκτρια στον Άρη ενώ στο "στόχαστρό" του μπαίνει και η Ναυσικά.

Άγρια επίθεση Κατσαούνη σε Εμμανουήλ μόλις έφτασε στην παραλία

Για μια μέρα στο Survivor 5 θα έχουμε... ανακωχή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού το πάρτι της ένωσης ήταν κάτι, που περίμεναν εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να το χαρούν με την ψυχή τους, όπως έγινε και στους υπόλοιπους τίτλους.

Οι παίκτες θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να πλυθούν, να ντυθούν, να... στολιστούν, να φάνε και να γιορτάσουν μαζί με τους υπόλοιπους, ξεπερνώντας για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα της επιβίωσης και της... συμβίωσης. Μόνο που, τα πράγματα δε θα είναι και τόσο εύκολα στην επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι δύο πλευρές, άλλωστε, θα βρίσκονται πια μαζί σε μια παραλία, κάτι που αναμένεται φυσικά να εντείνει ακόμη περισσότερο τις ίντριγκες μεταξύ των παικτών, με νέα δεδομένα να ισχύουν σχετικά με το ποιες κλίκες διαφεντεύουν τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό για καθένα να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, βέβαια, δύσκολα θα βρει κάποια παρέα και, απεναντίας, έχει να αντιμετωπίσει πολλούς παίκτες, που θα του... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr