«Σκεφτόμαστε να γίνει..» - Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Πότε, που και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σκεφτόμαστε να γίνει..» - Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ειδικά αν θυμηθούμε την τρυφερή ανάρτηση της μετά τον τραυματισμό του συντρόφου της, καθώς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μόλις ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor 5. Για το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε, μάλιστα, η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και έκανε αποκαλύψεις για την τοποθεσία και τους καλεσμένους τους.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

«Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος, έχω διαλέξει το νυφικό είναι κάτι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα», ενώ δεν είναι σίγουροι για το αν θα γίνει ακόμα στην Αθήνα ή στη Μύκονο.

Δίπλα τους θα βρίσκονται σίγουρα οι νέοι φίλοι του Άρη από το παιχνίδι, αλλά και κάποιοι εκτός αυτού: «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η κουμπαριά έγινε μέσα στο Survivor».

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την Αθήνα που μου το λέει χρόνια ο Άρης είναι ένα κτήμα που είχαν παντρευτεί κάτι φίλοι του και του άρεσε πάρα πολύ και ξέρω ότι ήδη πριν μπει στο παιχνίδι το έψαχνε, είναι πολύ όμορφο», είπε χαρακτηριστικά για την τοποθεσία.

''Λύγισε'' ο Άρης Σοϊλέδης με το μήνυμα της - «Ετοίμασε τον γάμο μας...»

Στις 8/3 το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συντρόφους. Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό ενώ ακόμα δεν έλειψαν και τα γέλια, καθώς οι παίκτες φαίνεται να έχουν ξεχάσει πως είναι να κρατάς ένα κινητό και να συνομιλείς.

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε για άλλη μια φορά την τύχη να συνομιλήσει με την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αντάλλαξαν πολλά λόγια αγάπης, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να της ζητάει να ετοιμάσει τον γάμο τους όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν γυρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.