Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη αφότου έμαθε για ατύχημά του στο Survivor 5

Το συγκινητικό μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη αφότου έμαθε για ατύχημά του στο Survivor 5

Ο Άρης Σοϊλέδης, όπως αποκάλυψε η γυναίκα του, Μαρία Αντωνά, στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που θα δούμε σήμερα (30/30) στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά πριν μάθει για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη

Η ίδια αφότου ενημερώθηκε για το ατύχημα του μέλλοντα συζύγου της έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με μία φωτογραφία τους που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και κάνουν γκριμάτσες και έγραψε χαρακτηριστικα: "Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει".

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και η απόσταση που τους χωρίζει τους φέρνει ακόμη πιο κοντά, καθώς και οι δύο περιμένουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, εξαιτίας του τραυματισμού η ανησυχία της Μαρίας Αντωνά είναι μεγάλη και η ίδια περιμένει με αγωνία να δει τι ακριβώς συνέβη και τι θα ακολουθήσει.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης

«Τι να κάτσω να δω; Αν του έδωσε η άλλη ένα φιλί;»

Για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας 28/3 στο Happy Day. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος σχολίασε την συμμετοχή του αρραβωνιαστικού της στο Survivor και αποκάλυψε το αν ζηλεύει τις συμπαίκτριές του.

«Δεν ζηλεύω. Βλέπω πως ο Άρης συνέχεια με αναφέρει, συνέχεια κάνει πράγματα και τώρα έχει ξεκινήσει να δείχνει το “M”, οπότε η ανάγκη του να επικοινωνήσει είναι μεγαλύτερη. Οπότε τι να κάτσω να δω; Αν η άλλη τον έπιασε πιο πάνω ή πιο κάτω ή αν του έδωσε ένα φιλί; Τι να κάνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Το Survivor φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή του ζευγαριού καθώς έκανε τον Άρη να αλλάξει τους κουμπάρους για τον γάμο του και να προτιμήσει δύο συμπαίκτες του. (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι κουμπάροι) Ενώ έχει καλέσει και όλους τους υπόλοιπους να παρευρεθούν στην τελετή μυστηρίου.