Μαρία Αντωνά: "Θα χρειαστεί να..." - Η αποκάλυψη για το τραυματισμό του Σοϊλέδη για το Survivor

"Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά:

Όπως είδαμε στο trailer 30/3 του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίζεται άσχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας. Η παραγωγή θα καλέσει ασθενοφόρο και θα οδηγηθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Μαρία Αντωνά λοιπόν, η μέλλουσα σύζυγός του μετέφερε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωϊνιάτικα.

Η αποκάλυψη της Αντώνα για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη στο Survivor 5

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγε ημέρες. Από ότι ξέρω, έχει χτυπήσει στο αριστερό χέρι. Του έχει βγει ο ώμος ουσιαστικά. Βέβαια μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ξέρω πως δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό για να αποχωρήσει.

Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 10 μέρες να μείνει εκτός, γιατί πονάει φρικτά. Και με πήραν για να με ειδοποιήσουν μην ταραχτώ από αυτό που θα δω. Ελπίζω αυτό ψυχολογικά να μην τον ρίξει. Βλέποντας και το τρέιλερ, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και από ότι είδαμε, τελικά τραυματίστηκε» εξήγησε η Μαρία Αντωνά.

«Τι να κάτσω να δω; Αν του έδωσε η άλλη ένα φιλί;» Κόλαφος η Αντωνά για τον Σοϊλέδη

Για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας 28/3 στο Happy Day. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος σχολίασε την συμμετοχή του αρραβωνιαστικού της στο Survivor και αποκάλυψε το αν ζηλεύει τις συμπαίκτριές του.

«Δεν ζηλεύω. Βλέπω πως ο Άρης συνέχεια με αναφέρει, συνέχεια κάνει πράγματα και τώρα έχει ξεκινήσει να δείχνει το “M”, οπότε η ανάγκη του να επικοινωνήσει είναι μεγαλύτερη. Οπότε τι να κάτσω να δω; Αν η άλλη τον έπιασε πιο πάνω ή πιο κάτω ή αν του έδωσε ένα φιλί; Τι να κάνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Το Survivor φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή του ζευγαρίου καθώς έκανε τον Άρη να αλλάξει τους κουμπάρους για τον γάμο του και να προτιμήσει δύο συμπαίκτες του. (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι κουμπάροι) Ενώ έχει καλέσει και όλους τους υπόλοιπους να παρευρεθούν στην τελετ'η μυστηρίου.