Survivor 5 trailer 30/3: Στο νοσοκομείο ο Άρης Σοΐλέδης - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Φεύγει και η Ασημίνα με ασθενοφόρο από τον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 30/3: Στο νοσοκομείο ο Άρης Σοΐλέδης - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μπορεί να άργησε να βγει στον αέρα σήμερα 30/3 το trailer του Survivor 5, ωστόσο δικαιολογημένα καθώς όπως παρακολουθήσαμε είναι συγκλονιστικό όχι μόνο λόγων των τσακωμών και των εντάσεων, αλλά και λόγω δυο άσχημων τραυματισμών, αυτόν του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στο συμβούλιο του νησιού και ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού - δείτε εδώ ποιος φεύγει - οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές.

Αρχικά όλα ξεκινούν με την Ναυσικά Παναγιωτοπούλου να κράζει άσχημα τον Σπύρο Μαρτίκα, λόγω της χθεσινής 29/3 συμπεριφοράς του, όπου είπε μπροστά σε όλους πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και πως έχει συμφέροντα να μείνει στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ξεκινάει ο αγώνας για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας, όμως σε αυτόν θα δούμε τον άσχημο τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής θα πηδήξει από μεγάλο ύψωμα και θα πέσει πάνω στα δίχτυα άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πρέπει να στο νοσοκομείο.

Μετά όμως όπως παρακολουθήσαμε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα φύγει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και θα οδηγηθεί επίσης στο νοσοκομείο.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα 30/3; Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε το spoil.

Το 30/3 trailer του Survivor 5