Survivor 5: «Φοβάστε την κρίση του κοινού» - Απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας

Στο στόχαστρό του η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Φοβάστε την κρίση του κοινού» - Απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας

Οι εντάσεις και από τις δύο ομάδες πήραν φωτιά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (29/3), καθώς από πολλούς θεωρήθηκε αδικία να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρούβας και η Τζο Μαριδάκη. Πολλοί εξέφρασαν τη δυσφορία τους με αυτή την κατάσταση αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να κατευθύνει τη δυσφορία του προς τη Ναυσικά.

Την αντίθεσή της με την απόφαση της Ναυσικάς να βγάλει στον τάκο την Τζό εξέφρασε και η Βρισηίδα. (Δείτε εδώ τι είπε η παίκτρια των Μπλε)

Δίκασε ο Σπύρος Μαρτίκας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός απεύθυνε τον λόγο στη Τζο και τον Απόστολο, ώστε να τοποθετηθούν για την υποψηφιότητά τους, και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα μπαράζ αντιδράσεων.

Τη χαριστική βολή στη συζήτηση έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έστησε στον τοίχο τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που έβγαλε στον τάκο την Τζο.

Ο παίκτης των Μπλε της είπε πως θα μπορούσε να πετάξει την ασυλία, να μη τη διεκδικήσει και να φύγει εκείνη στη θέση της Τζο, αφού είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

«Νιώθω απίστευτο φόβο απέναντι στον κόσμο, στο κοινό. Τα κάνετε όλοι πάνω σας στην κρίση του κοινού», δίκασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ξέσπασε μπροστά στον Λιανό ο Απόστολος Ρουβάς

Οι συζητήσεις γύρω από τον Απόστολο Ρούβα όλο και πληθαίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (29/3), καθώς φαίνεται πως όλοι έχουν λόγο και άποψη στο κατά πόσο ο διάσημος μάγειρας πρέπει να μείνει ή να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε μια τέτοια συζήτηση απόφασισε να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Απόστολος, ωστόσο το θυμικό του ξέφυγε και ξέσπασε για την αδικία που βιώνει.

«Εγώ ήμουν σε μια κουζίνα 8 και 10 ώρες στην φωτιά και παραιτήθηκα για να έρθω εδώ. Γιατί πολλά ακούγονται και για όνομα μου να ξεκαθαρίσω. Εγω δεν είμαι ο αδερφός μου». δήλωσε ο Απόστολος και καταχειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.