Survivor 5: «Σήμερα όλη μέρα ένιωθα...» - Ανησυχητική η κατάσταση υγείας της Μαίης

Τι συμβαίνει με την παίκτρια

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σήμερα όλη μέρα ένιωθα...» - Ανησυχητική η κατάσταση υγείας της Μαίης

Tο σημερινό επεισόδιο στο Survivor, την Κυριακή 22/5 ξεκίνησε με χαρές, ωστόσο οι παίκτες δεν αντέδρασαν και πολύ καλά κυρίως όταν αντιλήφθηκαν πως ο Τάκης φεύγοντας πήρε μαζί του τις προμήθειες, κάτι που η Μαίη,της οποίας η κατάσταση δεν είναι πολύ καλά, σχολίασε αρκετά.

Ανησυχία για την υγεία της Μαίης

Η Μαίη Εμμανουηλίδου για άλλη μία φορά δεν ένιωθε καλά και παραπονιόταν πως αυτό συνέβαινε από την αρχή της ημέρας. Όλοι στην ομάδα της προσπαθούσαν να της συμπαρασταθούν και η Βρισηίδα μάλιστα την ρώτησε μήπως την πείραξε η καρύδα, κάτι που είναι συνηθισμένο μιας και τρώνε αρκετά πολύ.

Υπόνοιες ότι μπορεί να καταλήξει σαν την Ναυσικά

Το Survivor 5 είναι πια στην τελική του ευθεία, με ένδεκα παίκτες να έχουν μείνει πια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και άπαντες να δίνουν ό,τι τους έχει απομείνει, προκειμένου να φτάσουν μέχρι το τέλος, στο ραντεβού στο Γαλάτσι για τα 100.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις παραμένουν ραγδαίες στο παιχνίδι και, τώρα πια, μένουν μονάχα οι πιο σκληροί. Ακόμη κι αυτοί, βέβαια, κάποιες φορές λυγίζουν, με τις συνθήκες να έχουν γίνει εξαιρετικά αντίξοες, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως ορισμένοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο πέντε ολόκληρους μήνες.

Είναι λογικό, επομένως, ο οργανισμός απάντων να έχει καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από οποιοδήποτε πιθανό τραυματισμό, ή γενικά κάποιο πρόβλημα υγείας. Και στο συμβούλιο, όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, παρατηρήθηκε άλλη μια σημαντική απουσία.

Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τη Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία δεν παρουσιάστηκε με την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα και προκάλεσε απορίες.

Διαβάστε αναλυτικά τι συμβαίνει, στο Athensmagazine.gr