Survivor 5: Θρίλερ με τις ψήφους! Πως διαμορφώθηκε η χθεσινή (2/6) ψηφοφορία

Μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε...

Φτάσαμε, πια, στην τελική ευθεία του Survivor 5, το οποίο έχει προσφέρει και φέτος πάρα πολλές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο με τις αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών και την προσπάθειά τους να αντέξουν τις όποιες κακουχίες όσο και με τις ίντριγκες και τους τσακωμούς που βάζουν... αλατοπίπερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες που απέμειναν, πλέον, στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ είναι εννέα, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να είναι η τελευταία που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα ισχυρό κομπόδεμα (δείτε πόσα χρήματα συγκέντρωσε), σταματώντας... τη δίαιτα της καρύδας και βάζοντας πολλές αναμνήσεις στις βαλίτσες του ταξιδιού της επιστροφής στην Ελλάδα.

Expand player

Η εξαιρετική αθλήτρια του ριάλιτι είχε ως αντιπάλους της τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Οι εν λόγω παίκτες αποδείχθηκε πως έχουν μεγαλύτερο εκτόπισμα στο τηλεοπτικό κοινό, όπως περιμέναμε κιόλας, με τον φαρμακοποιό να συνεχίζει ως... εξολοθρευτής να επιβιώνει σε ψηφοφορίες και την πρωταθλήτρια κωπηλασίας να έχει επίσης αρκετό κόσμο να τη στηρίζει για την αγωνιστικότητα και το ήθος της.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Τέλος από τους Μπλε η Σταυρούλα - Τι συνέβη

Survivor 5: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Βρισηίδας Ανδριώτου που κάνουν το γύρο του διαδικτύου