Survivor 5: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Βρισηίδας Ανδριώτου που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Όταν πόζαρε για το Instagram με δυο καρύδες στο στήθος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Βρισηίδας Ανδριώτου που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια από τις παίκτριες του Survivor 5 που έχει συζητηθεί πάρα πολύ. Στο παιχνίδι έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις, ενώ τα ουρλιαχτά της είναι ένα γεγονός που έχει κουράσει τους συμπαίκτες της αλλά και πολλούς χρήστες του twitter που σε κάθε της αντίδραση δεν διστάζουν να την κράξουν.

Η Βρισηίδα επίσης είναι από τις πιο όμορφες που έχουν περάσει από το Survivor, σύμφωνα με τα όσα σχολιάζουν οι τηλεθεατές. Στην ζωή της πίσω στην Ελλάδα είναι μοντέλο και έχει ένα πολύ δυνατό προφίλ στο Instagram. Έχει ποζάρει για γνωστές εταιρίες ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ έχει λάβει μέρος και στα καλλιστεία!

Βέβαια, και οι φωτογραφίες από τις διακοπές της είναι απλά απίστευτες. Όπως για παράδειγμα δυο φωτογραφίες από τη παραλία όπου είχε ποζάρει χωρίς το πάνω μαγιό της. Αντιθέτως είχε καλύψει το στήθος της με δυο καρύδες.

Οι εν λόγω λοιπόν φωτογραφίες είχαν προκαλέσει αναστάτωση και συνεχίζουν να προκαλούν, αφού μέχρι και πρόσφατα της σχολίαζαν θαυμαστές της.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Βρισηίδας

Βρισηίδα Ανδριώτου Survivor 5

Survivor 5 ημίγυμνες φωτογραφίες Βρισηίδας Ανδριώτου

Το βιογραφικό της Βρισηίδας Ανδριώτου

  • Είναι 45 κιλά
  • Έχει ύψος 1,71.
  • Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Μy Style Rocks

Διακρίσεις:

  • The Miss Talent Globe 2021
  • 1st Runner Up «The Miss Bikini Globe 2021».
  • Miss Aphrodite GS Hellas

Πριν λίγο καιρό η Βρισηίδα Ανδριώτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία και κατέκτησε την 6η θέση ανάμεσα σε 60 χώρες.

Η Βρισιήδα έχει περπατήσει στις πασαρέλες ως μοντέλο, έχει υπάρξει χορεύτρια και εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις εμφανίσεις της στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks».

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη δεν περνά απαρατήρητη και δεν ξέρει να χάνει, οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις της στο Instagram αποτελούν συχνά αντικείμενο συζήτησης, ενώ για χάρη της έχει χυθεί μπόλικο διαδικτυακό μελάνι. Αφήνοντας τα πάντα πίσω της, θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς ένα όμορφο κορίτσι. Έχει μυαλό και πάθος για να κατακτήσει ό,τι βάζει στο νου της!