Survivor 5: Την ''ξεφτίλισαν'' με τα κλάματα της - «Βρισηίδα δεν είσαι 5 χρόνων αγάπη μου όλο να...»

Κάπου όπα πια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Την ''ξεφτίλισαν'' με τα κλάματα της - «Βρισηίδα δεν είσαι 5 χρόνων αγάπη μου όλο να...»

Στο σημερινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν τον πολύ σημαντικό αγώνα ασυλίας. (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη).

Τα αίματα έχουνε ανάψει εμφανώς μιας και παλεύουν όλοι για την τελευταία επαφή τους με τον έξω κόσμο. Η Βρισηίδα όμως ήταν αυτή με τα πιο σπασμένα νεύρα, με αποτέλεσμα για πολλοστή φορά να κλαίει και η ομάδα της να μην αντέχει άλλο, αφού συμπεριφέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σαν 5 χρονών.

Τα κλάματα της Βρισηίδας και η αντίδραση των συμπαικτών της στο Survivor 5

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια αποχώρηση από το Survivor 5 και μάλλον την τελευταία λίγο πριν τον τελικό, αφού και σήμερα 1/6 Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τελευταία επικοινωνία.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος και η αγωνία για το ποιος θα φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή είναι μεγάλη. Οι υποψήφιοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Ο Σπύρος ζήτησε απεγνωσμένα από τους τηλεθεατές να τον διώξουν από το παιχνίδι (με συμπαίκτες και αντιπάλους να λένε πως το κάνει στρατηγικά), η Στέλλα έκανε έκκληση στον ασπρόμαυρο σύνδεσμο να την ψηφίσει να μείνει, ενώ η Μαίη ήταν πιο ήρεμα όταν την ψήφισαν όλοι από την ομάδα της.

Από χθες 31/5 το βράδυ, τα πρώτα σχόλια σε sites και social media, έλεγαν πως φαβορί για την αποχώρηση είναι η Μαίη, παρόλο που στο Twitter ορισμένοι θαυμαστές του Σπύρου ανέφεραν πως θα κάνουν την επιθυμία του πράξη και θα τον διώξουν από το παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει από το Survivor είναι... γυναίκα. Μαίη και Στέλλα κονταροχτυπήθηκαν και η Στέλλα αποχώρησε!!

Survivor 5 spoiler 2/6 αποχώρηση