Survivor 5: «Η Μαίη είναι όλο κουτοπονηριές» - Η Ασημίνα την "κατακεραύνωσε"

Η Σταυρούλα θεωρεί τους μπλε υπερόπτες

Το σημερινό (6/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τους μπλε να υπερηφανεύονται για το έπαθλο που απόλαυσαν στο επεισόδιο της Κυριακής 5/6, με αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες να δυσαρεστηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Σταυρούλα, η οποία δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

Έτσι, συνομιλώντας με τους συμπαίκτες της, ύστερα από την νέα κατάταξη των ομάδων, μίλησε για την υπεροπτική συμπεριφορά των αντιπάλων και με την σειρά της η Ασημίνα, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα και στην προσωπική της συνέντευξη "τα έβαλε" με την Μαίη, η οποία επίσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, και υποστήριξε πως ζηλεύει, γι' αυτό και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

Expand player

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας για την ομάδα των μπλε στο Survivor 5

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Περίπου 5μιση μήνες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός και ορισμένοι από τους παίκτες, αφού οι περισσότεροι μπήκαν στην συνέχεια στο Survivor 5. Ο παρουσιαστής που μένει σε ένα πανέμορφο σπίτι που μοιάζει με βίλα, δεν σταματά να κάνει ανατρεπτικές ανακοινώσεις στις δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινους. Όπως έκανε και χθες 5/6 λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

Στον αγώνα κατάταξης που έτρεξαν, τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας, όπου έγιναν και οι νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ο Στάθης (Κόκκινοι) επέλεξε Γιώργο, Σταυρούλα, Μαίη και Σπύρο, ενώ ο Νίκος Γιάννης, Άρη, Ασημίνα και Βρισηίδα.

Απόψε λοιπόν, Δευτέρα 6/6, νέοι Μπλε και νέοι Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι ασυλίες αυτές είναι και οι πιο κρίσιμες, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Survivor 5 γίνει ατομικό και ένα μήνα πριν τον μεγάλο τελικό - δείτε τι λένε οι στοιχηματικές για τον νικητή.

Το κλίμα μπορεί στην αρχή να είναι ηλεκτρισμένο εξαιτίας ενός καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα, καθώς η δεύτερη με το που άλλαξε ομάδα ξεκίνησε να την κράζει, ωστόσο, όλα αυτά θα ξεχαστούν στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι ποια άλλη; Η μπλε! Η απόφαση του Στάθη να επιλέξει παίκτες βάση φιλία και "ηρεμίας" στην ομάδα φαίνεται πως δεν ήταν σωστή... βέβαια η συνέχεια θα δείξει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μακελειό στο Survivor 5 με Σοϊλέδη και Σχίζα - Πλακώθηκαν και έτρεξαν όλοι να τους σταματήσουν

Survivor 5: «Ο Άρης είχε έπαρση από την αρχή» - Τα καρφιά της Στέλλας για τον Σοϊλέδη