Survivor 5 trailer 6/6: Άσχημος καβγάς στις καλύβες! Αναστάτωση μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Μεγάλη ένταση μετά την αλλαγή των ομάδων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 6/6: Άσχημος καβγάς στις καλύβες! Αναστάτωση μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Νέες ομάδες δημιουργήθηκαν στο χθεσινοβραδινό (5/6) επεισόδιο του Survivor 5 και ήταν σίγουρο πως δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν νέοι καβγάδες στην παραλία των Μπλε και των Κόκκινων. Μπορεί μεγάλες αλλαγές να μην είχαμε, ωστόσο, αυτή η μία που έγινε ήταν αρκετή.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα ήταν η μόνη που άλλαξε χρώμα και από Μπλε έγινε Κόκκινη. Η αλλαγή λοιπόν αυτή θα φέρει όπως θα παρακολουθήσουμε.. εντάσεις, αφού σύμφωνα με την Ασημίνα "έπεσαν" πολλές μάσκες...

Απόψε, Δευτέρα 6/6, θα δούμε την Σταυρούλα να σχολιάζει τις αγωνιστικές επιδόσεις της Ασημίνας σε δυο αγωνίσματα που είχαν παίξει με έπαθλο το Μεξικό και το Μαϊάμι. Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη όταν ήταν στην ομάδα των Κόκκινων κρατούσε πολλά μέσα της...

Οι δυο πρώην συμπαίκτριες και πλέον αντίπαλες, θα τσακωθούν πολύ άσχημα στην παραλία τους, χωρίς ωστόσο τους υπόλοιπους παίκτες να παίρνουν θέση ή να προσπαθήσουν έστω να τις ηρεμήσουν, όμως η παραγωγή φοβήθηκε μήπως ξεφύγει η κατάσταση... Με λίγα λόγια αν ποτέ η Ασημίνα γίνει αρχηγός το σίγουρο είναι πως δεν θα την διαλέξει στην ομάδα της.

Στην συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στο αγώνισμα με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει η ομάδα που θα χάσει θα ψηφίσει έναν παίκτη της να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Το 6/6 trailer του Survivor 5