Survivor 5 highlights 5/6: Οι 2 νέες ομάδες, η νίκη και το άσχημο σχόλιο του Στάθη στην Βρισηίδα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 5/6: Οι 2 νέες ομάδες, η νίκη και το άσχημο σχόλιο του Στάθη στην Βρισηίδα

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό (5/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς είδαμε τα αγωνίσματα να αλλάζουν εντελώς ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό. Οι εντάσεις αυτή την φορά δεν ήταν πολλές, ωστόσο, τα "καρφιά" πήγαιναν και ερχόντουσαν.

Τα 5/6 highlights του Survivor 5

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με όλους να σχολιάζουν την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, και την παραμονή του Μαρτίκα για άλλη μία φορά.

«Παραμένω στο παιχνίδι για άλλη μία φορά με τη σύμφωνη γνώμη του κόσμου. Το ευχαριστώ που οφείλω στον κόσμο είναι λίγο νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, η δύναμη που εισέπραξα με αυτή την απόφαση είναι τεράστια. Νιώθω τεράστια υποχρέωση απέναντι στο κόσμο που με στήριξε», δήλωσε ο Σπύρος.

«Μας απείλησε πως...» - Τα ''καρφιά'' της Μαίης στο Σπύρο

Όλοι σιγά σιγά στρέφονται εναντίον του Σπύρου και ξεκινάνε τα «καρφιά», με πρώτη τη Μαίη, και τον Άρη να τη σιγοντάρει.

«Ο Σπύρος πάλι με είπε αγενή, ασεβή, δε δίνω σημασία. Παρέμεινε για ένατη φορά. Εγώ το έλεγα με αυτή τη στρατηγική Μαρτίκα να βγουν όλες οι κοπέλες στον τάκο και από ότι φαίνεται πέτυχε. Ήταν σχέδιο του Σπύρου για να μείνει εκείνος. Θα μας διώξει όλους. Όπως είχε πει στο παρελθόν, οι κοπέλες δεν έχουν τόση πέραση στο κοινό όσο εκείνος. Και ας έλεγε μετά τα δικά του πως ήθελε να φύγει. Μετά την παραμονή του μας απείλησε πως αλλάζει στρατηγική, πως θα κοιτάει μόνο τον εαυτό του, ακόμα και να φτάσω στον τελικό. Δεν τον νοιάζουν ούτε τα νέα παιδιά ούτε τίποτα», σχολίασε η Μαίη.

«Θα πάρω μια βίλα στη Γλυφάδα...»- Ο Μαρτίκας ''κατακεραυνώνει'' Άρη

Σε μια συζήτηση Σπύρου και Στάθη, ο πρώτος ανέφερε πως ο Άρης είπε πώς θα χρησιμοποιήσει το έπαθλο σίγουρος πως θα είναι ο τελικός νικητής. Δεν έλειψε βέβαια να σχολιάσει και την Ασημίνα.

«Με ενόχλησε Ασημίνα που είπες πως ο Σπύρος ''ψήλωσα'', έδειξα έπαρση. Που το είδες αυτό; Εσύ «ψηλή» μπήκες, βουνό σε λένε αλλά μάλλον πιο «ψηλή» θα φύγεις. Νόμιζα είχες βάλει μυαλό όταν έμεινες μόνη σου στην κόκκινη ομάδα αλλά τελικά πάλι γτα ίδια κάνεις»

«Έχω παρει τόσα.. Θα πάρω άλλα τόσα... Θα πάρω και το έπαθλο.. Θα πάρω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω... Δεν τα λέει πρώτη φορά αυτά ο Άρης. Ο Άρης ανακοίνωσε τι ζωή θα κάνει μετά το έπαθλο» είπε για τον Άρη.

«Ο Άρης και η Ασημίνα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό, πατάνε επί πτωμάτων. Εμένα ο κόσμος με κρατά εννιά φορές. Γιατί να μη φτάσω και εγώ στον τελικό; Μήπως δε με θέλετε Άρη και Ασημίνα; Να το πούμε στον κόσμο να δούμε τι έχει να πει», συνέχισε ο Σπύρος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αναστάτωσε τους παίκτες

Πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μία ανακοίνωση, που αναστάτωσε όλους τους παίκτες.

«Όπως ξέρετε το Survivor έχει τις ανατροπές του. Από αυτή τη στιγμή κόκκινη και μπλε ομάδα παύουν να υπάρχουν. Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες περνάνε σε αγώνες κατάταξης. Ο καθένας θα τρέξει μόνος του και θα χρονομετρηθεί Οι δύο παίκτες που θα έχουν τους καλύτερους χρόνους, θα χριστούν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων για αυτή την εβδομάδα Θα διαλέξουν παίκτες διαμορφώνοντας τις ομάδες για αυτή την εβδομάδα. Ο μόνος κανόνας να υπάρχουν σε κάθε ομάδα δύο κοπέλες λόγω του ότι έχουν μείνει μόνο 4»

Η νέα κατάταξη των ομάδων

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση για το αγώνισμα της νέας κατάταξης των ομάδων, που αναστάτωσε εξ αρχής τους παίκτες στο, αλλά γρήγορα επανήλθαν και ρίχτηκαν στο στίβο μάχης . Ο καθένας έβαλε τα δυνατά του για να κάνουν το καλύτερο προσωπικό χρόνο με στόχο να αναδειχτούν οι δύο νικητές, οι οποίοι θα ήταν και οι αρχηγοί στις νέες ομάδες.

Τον καλύτερο χρόνο τον έκανε ο Στάθης Σχίζας, όπως σας είχαμε αποκαλύψει με απόλυτη εγκυρότητα. Ο παίκτης έκανε 43 δευτερόλεπτα και ο Νίκος, ο οποίος βγήκε δεύτερος έκανε 47 δευτερόλεπτα.

Αυτός που έκανε την αρχή και διάλεξε παίκτη ήταν ο Στάθης. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε τους: Σταυρούλα, Ταλα, Μαίη, Σπύρος. Η μόνη μεταγραφή ήταν η Σταυρούλα.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Τελικά οι παίκτες της νέας μπλε ομάδα έδωσαν περισσότερο τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο αγώνισμα επάθλου. Οι παίκτες ετοιμάζονται να απολαύσουν το έπαθλο στο ξενοδοχείο με τις ανέσεις και το φαγητό που τους υποσχέθηκε ο Γιώργος Λιανός.

«Είναι πολύ άσχημο να κρίνεις» - Έξαλλη η Βρισηίδα με το Στάθη Σχίζα

Μετά την ανακοίνωση τη νίκης της νέας μπλε ομάδας από το Γιώργο Λιανό στο 5/6 επεισόδιο του Survivor 5, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον κάθε αρχηγό, Νίκο και Στάθη να σχολιάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Στάθης είπε πως η Βρισηίδα θυμήθηκε να φέρει πόντους και αυτό εξόργισε την παίκτρια.

«Θεωρώ πάρα πολύ άσχημο αυτό που λες. Δε έχω κρίνει ποτέ κανένα. Είναι πολύ ασχημο να κρίνεις. Why?»

«Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο...» - Ο Στάθης εξηγεί γιατί δεν επέλεξε τον Άρη

Μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη της νέας μπλε ομάδας, τα ''καρφιά'' συνεχίστηκαν προς τον Άρη. Αυτή τη φορά από το Στάθη Σχίζα.

«Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν.

Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό» σημείωσε ο Στάθης.

Από τη μεριά του ο Άρης ανέφερε: «Ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου».