Survivor 5: «Πλάσαρες τόσο καιρό περί ερωτικού για να...» - Η Ασημίνα "έστησε στον τοίχο" τον Μαρτίκα για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα

Σοκ!

Αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, τα "έβαλε" με την ομάδα της η οποία δεν αποδέχεται τον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της, ενώ γνωρίζουν πως δεν γίνεται να αλλάξει μέσα σε πέντε μήνες, κατά την γνώμη της. Ο Νίκος Γιάννης προσπάθησε να την "βάλει στη θέση της" και να της εξηγήσει πως όταν λέει ότι "έτσι είναι και δεν αλλάζει" δεν δείχνει την πρόθεση να τα βρουν και γι' αυτό καταλήγουν τσακωμένοι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, παρόλα αυτά, ακούγοντας αυτή την "επίθεση" προς το πρόσωπο της πρώην αγαπημένης του, θέλησε να την υπερασπιστεί και να τονίσει πως έχει φέρει πολλές νίκες μέχρι τώρα και είναι άδικο να είναι υποψήφια, λέγοντας πως γι' αυτό ευθύνεται η Ασημίνα.

Expand player

Το ξέσπασμα της Ασημίνας κατά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

Έτσι, Ασημίνα ξέσπασε και άρχισε να του φωνάζει πως δεν έχει δικαίωμα να μιλάει έτσι και να χρησιμοποιεί το όνομά της, ενώ μόνος του έχει διαβάλει το μοντέλο και της έχει συμπεριφερθεί πολύ άσχημα. Μάλιστα, υποστήριξε πως την χρησιμοποίησε παρουσιάζοντας ένα ψεύτικο ειδύλλιο για να παραμείνει εκείνος στο παιχνίδι.

«Δεν ήρθε να δει αν ζω ή αν πέθανα»

Μετά το τέλος του σημερινού (7/6) αγώνα ασυλίας του Survivor 5 και την "επίθεση" κατά της Βρισηίδας από την ίδια της την ομάδα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου το μοντέλο δέχθηκε άλλη μία μικρή "επίθεση" από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης και η Βρισηίδα ήταν η μόνη που δεν πήγε να δει πως ήταν.

Αυτό βρήκε ως αφορμή για να εκφράσει το παράπονό του, όμως η ίδια του εξήγησε πως μόλις είχε τελειώσει το run της και δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει, όμως αμέσως ρώτησε τους συμπαίκτες της για την κατάστασή του όταν εκείνοι επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Στεναχωρημένος δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης - Είναι παράπονο ή στρατηγική;

Survivor 5: Το Twitter έκραξε άσχημα τον Άρη Σοϊλέδη για την έπαρσή του