Survivor 5: "Τα έβαλαν" με την Βρισηίδα εξαιτίας της ήττας τους - "Ξέσπασε" μετά τον αγώνα

Δείτε το περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Οι κόκκινοι κέρδισαν τον σημερινό (7/6) αγώνα ασυλίας του Survivor 5 και οι παίκτες της μπλε ομάδας "έριξαν" την ευθύνη για την ήττα τους στην Βρισηίδα, καθώς δεν έφερε νίκες και η συμπεριφορά της στον πάγκο προκαλούσε συνεχώς εντάσεις. Έτσι, όταν γύρισαν στις καλύβες τους συζήτησαν ξανά αυτό το θέμα με αποτέλεσμα η "κατηγορούμενη" να ξεσπάσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μάλιστα, ανέφερε πως τον στεναχώρησε η έξαλλη κατάσταση στην οποία την έβλεπε, αλλά εκείνη παρερμήνευσε τα λόγια του και τα "έβαλε" και μαζί του. Ο Άρης Σοϊλέδης στη συνέχεια, άρχισε να την ειρωνεύεται αφού δεν έδειχνε να καταλαβαίνει τι της έλεγαν.

"Επίθεση" κατά της Βρισηίδας από την ομάδα των μπλε στο Survivor 5

«Ο Άρης θα τον επισκίαζε...» - "Κόλαφος" το μοντέλο για τον Στάθη Σχίζα

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 για την Τρίτη 7/6 ξεκίνησε και η Βρισηίδα άρχισε δυναμικά μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι για τον Στάθη Σχίζα και την απόφασή του να μην διαλέξει τον Άρη Σοϊλέδη στην ομάδα του, γεγονός που συζητήθηκε και στο χθεσινό (6/6) συμβούλιο.

Το μοντέλο, λοιπόν, θεωρεί πως η κίνηση αυτή ήταν στρατηγική και εγωιστική, κυρίως, διότι υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής θα επισκίαζε τον Στάθη και αυτό ακριβώς προσπάθησε να αποφύγει με αυτή του την απόφαση.

Ο ίδιος, όμως, απάντησε με τον τρόπο του στις δηλώσεις αυτές, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να αλλάξει την ομάδα με την οποία έχουν περάσει τόσα, γιατί θα ήταν σαν να τους "πουλάει", την ίδια στιγμή που και οι σχέσεις του με τον Άρη δεν είναι οι καλύτερες.