Survivor 5: «Με πρόδωσε...» - Ο Στάθης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που άφησε τον Σοϊλέδη εκτός της ομάδας του

Οι υπόλοιποι παίκτες αποθέωσαν τον ποδοσφαιριστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Με πρόδωσε...» - Ο Στάθης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που άφησε τον Σοϊλέδη εκτός της ομάδας του

Μετά την λήξη του σημερινού (6/6) αγώνα ασυλίας για το Survivor 5 και την νίκη των μπλε, έφτασε η ώρα του συμβουλίου, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να συζητήσουν για την νέα κατάταξη των ομάδων και την απόφαση του Στάθη Σχίζα να μην επιλέξει τον Άρη Σοϊλέδη. Έτσι, αφού όλοι αποθέωσαν τον δεύτερο για τις ικανότητές του, ο πρώτος έδωσε ορισμένες εξηγήσεις.

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, λοιπόν, αποκάλυψε πως αισθάνθηκε προδωμένος από τον ποδοσφαιριστή και θέλησε να κρατήσει στην ομάδα του τα οικεία του πρόσωπα και ας είναι οι πιο κουρασμένοι και πεινασμένοι παίκτες. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, ανέφερε πως είχε καταλάβει ότι ο Στάθης είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από εκείνον, αλλά δεν είχε καταλάβει γιατί, μέχρι τώρα.

Η αποθέωση του Άρη και ο λόγος που ο Στάθης δεν τον ήθελε στην ομάδα του στο Survivor 5

Τα "έχωσε" ο Νίκος Γιάννης στον ποδοσφαιριστή - «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ»

Στο αποψινό (6/6) επεισόδιο του Survivor 5 λίγο πριν ριχτούν στην "μάχη" οι δυο ομάδες για το αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει η ατομική ασυλία, κάτι που ξάφνιασε για τα καλά τους πάντες.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα…

Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Από την άλλη ωστόσο ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να πετάξει την μπηχτή του μιας και ανέφερε: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ».