Survivor 5: "Κάγκελο" οι παίκτες με την νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Τι συνέβη;

Κι άλλες αλλαγές...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι γεγονός και μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της ασημίνας και της Σταυρούλας για τα έπαθλα και τις συμπεριφορές των ομάδων και των παικτών, όλοι τους βρέθηκαν στην σημερινή (6/6) πίστα. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα ανακοίνωση που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Ο παρουσιαστής, ειδικότερα, εξήγησε πως από αυτόν τον στίβο μάχης και έπειτα, οι παίκτες των χαμένων ομάδων κάθε φορά, θα πάψουν να αγωνίζονται για την ατομική τους ασυλία. Αυτό δημιούργησε προβληματισμό, ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και πως τίποτα δεν αλλάζει για τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται και θα μάχονται από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τύφλα να έχουν τα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει ο παρουσιαστής στον Άγιο Δομίνικο

Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το ξενοδοχείο που έμεινε για λίγα βράδια η Ελένη Μενεγάκη στις Μαλδίβες (δείτε φωτογραφίες εδώ) αλλά είναι κι αυτό κάτι πολύ εντυπωσιακό. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Ατζούν είναι αρκετά ανοιχτοχέρης όσον αφορά τους συνεργάτες τους.

Όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης, για όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχε την Χριστίνα Μπόμπα δίπλα του, έτσι και ο Γιώργος Λιανός έχει κοντά του την σύντροφό του, Κωνσταντίνα, και την κόρη τους, Βαλέρια.

Εννοείται πως η διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο είναι "κερασμένη" από το μεγάλο αφεντικό κι εννοείται πως μένουν όλοι οικογενειακώς σε ένα συγκλονιστικό σπιτάκι, μπροστά στην παραλία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της με την μικρή Βαλέρια, η Κωνσταντίνα πρόσθεσε την τοποθεσία τους και βρήκαμε φωτογραφίες από το μέρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

Το La Estancia Golf Resort είναι μια περιφραγμένη κοινότητα και ανάπτυξη κατοικιών που προσφέρει βίλες, διαμερίσματα και οικόπεδα. Βρίσκεται 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Punta Cana, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο La Romana, 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Santo Domingo. Η πλησιέστερη παραλία είναι στο Bahaibe, σε απόσταση 10 λεπτών από την κοινότητα.

Λιανός Survivor σπίτι

Survivor σπίτι Καραλέξη

Καραλέξη Λιανός

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από πληροφορίες, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη αναμένεται να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με μια υπέροχη γαμοβάπτιση όταν τελειώσουν τα περί Survivor και γυρίσουν στην βάση τους, την Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω την ζωή της στην Ελλάδα για να ακολουθήσει τον άντρα της ζωής της και την δουλειά του, σε έναν εξωτικό προορισμό... Εντάξει, ζηλεύουμε λίγο!