Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (6/6) αγώνα ασυλίας

Με σκορ 7-8

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (6/6) αγώνα ασυλίας

Ο σημερινός (6/6) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 ολοκληρώθηκε παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια, και επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, οι μπλε κέρδισαν την μάχη και πανηγύρισαν έξαλλα στην πίστα. Τον τελικό πόντο έφερε ο Νίκος Γιάννης ενάντια στη Σταυρούλα με σκορ 7-8.

Οι μπλε για άλλη μία φορά θα παρακολουθήσουν το συμβούλιο σαν απλοί θεατές, εάν φυσικά το επιτρέψουν τα σχόλια που έχουν ήδη υποθεί μεταξύ των αντίπαλων ομάδων. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς.

Η μπλε ομάδα κέρδισε τον σημερινό (6/6) αγώνα στο Survivor 5

Αποθεώθηκε από του χρήστες του Twitter η Σταυρούλα μετά από την εντυπωσιακή νίκη της

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές μιας και σε κάθε επεισόδιο όπως έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα. Βέβαια, μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού όπου είδαμε στο αποψινό 6/6 επεισόδιο τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν.

Έτσι λοιπόν, τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινη είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν τον πολυπόθητο αγώνα ασυλίας. Βέβαια, το παρών έδωσαν και οι χρήστες του Twitter μιας και δεν αφήνουν επεισόδιο για επεισόδιο.

Έτσι λοιπό, στο στόχαστρο έβαλαν την Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά για καλό σκοπό μιας και δεν δίστασαν να την αποθεώσουν έπειτα από την άκρως εντυπωσιακή νίκη της.