Survivor all star: «Θέλω να μιλήσω με την παραγωγή!» - Οριόταν με όσα είδε στα μάτια του ο Μπάρτζης

Δε μπορούσαν να τον κάνουν καλά! Κατασκόπησε Δαλάκα & Ασημίνα....

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να γίνονται την Τρίτη 31/1 στο Survivor all ststar καθώς από νωρίς την ίδια ημέρα η παραγωγή φρόντισε να κυκλοφορήσει ένα trailer, που έβαλε φωτιές (δείτε το εδώ).

Πολλές οι εντάσεις στην Ελλάδα λοιπόν, με το πλάνο που κυκλοφορεί με τον Νίκο Μπάρτζη να κατονομάζει, πως στην ομάδα του και συγκεκριμένα η Ασημίνα πιάστηκε παράνομα με κινητό.

Expand player

Και φυσικά ο Νίκος, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο έστησε ολόκληρο κόλπο για να ξεσκεπάσει τις κινήσεις της Δαλάκα και της Ασημίνας.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την έξαλλη κατάσταση του Νίκου Μπάρτζη

Όταν λοιπόν, ο παίκτης είδε με τα μάτια του τις δύο κοπέλες να πατάνε τους κανόνες του παιχνιδιού στη ζούγκλα γύρισε πίσω έξαλλος και ζητούσε να βρει την παραγωγή. Όπως είπε ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια, ο Μπάρτζης είχε εξαφανιστεί με την υπόλοιπη ομάδα να απορεί για το τι έχει συμβεί.

Η Ευρυδίκη ξαφτίλισε την Ασημίνα σε ολόκληρο το twitter

«Δόξα και τιμή στον Μπάρτζη... Αχ και να ήμουν εκεί», έγραψε η Παπαδοπούλου για να πάρει αμέσως την απάντηση από follower της: «Όταν αυτός έχει παρανομήσει στο παρελθόν, τρώγοντας και πίνοντας καφέ, όπως ο ίδιος ο φίλος του ο Τζέιμς, είπε, είναι αστείο να έχει μούτρα να μιλάει για παραβάσεις άλλων. Εκτός κι αν στο μυαλό του δεν είναι παράβαση, άλλοι να ψωμολυσσάνε και άλλοι να κρυφοτρώνε».

Η Ευρυδίκη στη συνέχεια απάντησε: «Δεν έχει ίδια βαρύτητα το να κλέψω να φάω με το να μιλάω και να μπαίνω» για να λάβει την απάντηση: «Πέρσι πάντως τα κατάπιατε όλα και δεν είπατε τίποτα».

«Εγώ δεν είδα ποτέ κανένα να μιλάει αν είχα δει θα μίλαγα... Ίσως έγιναν όταν έφυγα», ήταν αυτή τη φορά η απάντηση της.

Όταν ρωτήθηκε: «Μακάρι να πας Ευρυδίκη μου, μόνο για πες μας τι θα έκανες αν ήσουν εκεί;» η Ευρυδίκη απάντησε: «Θα σηκωνόμουν να έφευγα γιατί είναι αδικία αυτό θα έκανα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Αν δω 1,2,3...θα γίνει χαμός!» - Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος με όσα γίνονται στην καλύβα

Survivor all star: «Πήγα 5 χρόνια πίσω...» - ''Λύγισε'' η Σαλταφερίδου για τη σχέση της με τον Παλέστρο Χάρο