Survivor all star: «Πήγα 5 χρόνια πίσω...» - ''Λύγισε'' η Σαλταφερίδου για τη σχέση της με τον Παλαίστρο Χάρο

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πήγα 5 χρόνια πίσω...» - ''Λύγισε'' η Σαλταφερίδου για τη σχέση της με τον Παλαίστρο Χάρο

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (31/1) επεισόδιο στο Survivor all star με την Εύη Σαλταφερίδου να ''λυγίζει'' τόσο στην προσωπική της συνέντευξη όσο και στην τετ - α - τετ κουβέντα, που είχε με τον φίλο της Ηλία Γκότση.

Προφανώς και η παίκτρια είναι πεσμένη ψυχολογικά μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση από το συμβούλιο της Δευτέρας 30/1. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα, όμως φαίνεται να είναι άλλο και αυτός είναι ο κύριος λόγος, που ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ την αντίδραση της Σαλταφερίδου με το που μπήκε ο Χάρος στο παιχνίδι).

Τα κλάματα της Εύης Σαλταφερίδου για τον Παλαίστρο Χάρο

Η καμπάνα χτυπάει για τον Παλαίστρο Χάρο, με τον οποίο η κοπέλα έχει προηγούμενα - από το παιχνίδι που είχαν βρεθεί και οι δύο πριν από 5 χρόνια - και μάλιστα οι διαφορές τους ξεκίνησαν να φαίνονται...Περιμένουμε τη συνέχεια για το μεταξύ τους!

«Ήλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε εδώ με άλλες διαθέσεις. Ότι ήρθε να ζήσει το παιχνίδι και να το ζήσει αγωνιστικά, να το χαρεί. Δε ξέρω αν δε πιστεύει στις ικανότητές του και ότι δε μπορεί να πάει αλλιώς μπροστά» είπε η Εύη.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο, ότι υποκινώ ανθρώπους, ότι έχω μένος. Όταν ακούς κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιος χαρακτηρισμούς… Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα λένε πιο πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου παρά γι’ αυτόν που μιλάει.

Εγώ έχω έρθει εδώ με πολύ καλή διάθεση. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη. Ίσως θα πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι μαχητές πάρουν μπροστά», είπε από την πλευρά του ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 31/1 την τρίτη ασυλία

Με τούτα και με εκείνα αργήσαμε λίγο σήμερα για το καθιερωμένο μας Survivor All Star spoiler όσον αφορά την ασυλία! Από πολύ νωρίς το πρωί προσπαθούμε να βρούμε ποιες παίκτριες πιάστηκαν με κινητό και θα αποβληθούν (δείτε τα ονόματά τους εδώ) και αφήσαμε για λίγο πίσω τα κλασικά τα πατροπαράδοτα!

Για πάμε όμως στα δικά μας γιατί απόψε 31/1 πριν γίνει ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού οι δυο ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για την τρίτη ασυλία! Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν πολύ υπέρ των Μπλε αφού όχι μόνο έχασαν και στους δυο προηγούμενους αγώνες αλλά έμειναν πίσω και με μεγάλη διαφορά στο σκορ! Όπως και να έχει σήμερα για εκείνους είναι μια νέα ημέρα!

Μια νέα ημέρα που όμως δεν θα πάει καλά για ακόμα μια φορά για τους Μπλε. Δεν το έχουν καθόλου. Τι φταίει; Τα ματσαρίσματα; Μπα... Σίγουρα δεν είναι αυτό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Κόκκινοι θα κάνουν το τρία στα τρία και θα πάρουν και την αποψινή ασυλία!

Μαρτύριο για τους μπλε πραγματικά!