Survivor All Star αποκλειστικό: Η Ασημίνα είχε παρέα στο δάσος - Αυτή είναι η δεύτερη παίκτρια που πιάστηκε με κινητό

Ανατρέπονται τα πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκλειστικό: Η Ασημίνα είχε παρέα στο δάσος - Αυτή είναι η δεύτερη παίκτρια που πιάστηκε με κινητό

Από το πρωί της Τρίτης 30/1 επικρατεί ένα κομφούζιο πληροφοριών από τον Άγιο Δομίνικο προς εμάς! Όπως έγινε γνωστό μέσα από το trailer του Survivor All Star (δείτε το εδώ) η Ασημίνα Χατζηανδρέου πιάστηκε από το Νίκο Μπάρτζη να χρησιμοποιεί κινητό, μια μεγάλη παράβαση για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Η μπλε ομάδα ξεσηκώθηκε και απειλεί την παραγωγή με αποχωρήσεις! Μπορεί όλο το βάρος να έχει πέσει μέχρι στιγμής στην Ασημίνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η Ασημίνα δεν ήταν μόνη...

Ποια παίκτρια συνοδεύει την Ασημίνα στο δάσος

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μας πληροφορίες μαζί με την Ασημίνα, επικοινωνούσε με τον έξω κόσμο και η Κατερίνα Δαλάκα!

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν, υπήρξαν παίκτες που υποστήριξαν πως, αν και υπήρχε αυστηρή σύσταση και απαγορευόταν η χρήση του κινητού, κάποιοι είχαν στην κατοχή τους.

Ο Αντζούν Ιλίτζαλι σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως πρόκειται για αυστηρό κανόνα και πως δε θα δεχτεί να τον παραβιάσουν. «Δεν θα δεχτώ να πιαστεί παίκτης με κινητό», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όποιος παίκτης πιαστεί με κινητό θα αποχωρήσει από το Survivor All Star».

«Το All Star έτσι είναι, δεν μπορείς να είσαι με όλους τους παίκτες. Κάποιοι θα είναι μέσα, κάποιοι δεν θα είναι. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν, έχουν δουλειές, επίσης κάποιοι δε θέλουν, είναι φυσικό. Το 90% είναι μαζί μας και αν με ρωτάτε το All Star δε σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου με αυτούς που θέλουν να είναι στο show», ανέφερε επίσης ο Ατζούν Ιλίτζαλι.