Survivor all star: Ξίνισε τα μούτρα της μπροστά του - Η αντίδραση της Σαλταφερίδου με την είσοδο του Χάρου στο παιχνίδι

Όλοι θυμόμαστε το παρελθόν τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ξίνισε τα μούτρα της μπροστά του - Η αντίδραση της Σαλταφερίδου με την είσοδο του Χάρου στο παιχνίδι

Σας είχαμε ενημερώσει, πως στο Survivor all star θα έχουμε προσθήκες παικτών κάτι, που συνέβη όντως καθώς την Κυριακή 29/1 μπήκε στο ριάλιτι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα).

Να σας θυμίσουμε, πως τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το Survivor 2 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συζητηθεί ποικιλοτρόπως στα social media, εξαιτίας του επίθετός του. Ο προπονητής του χόκευ επί χόρτου, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του.

Ο Σώζων, λοιπόν, είναι 44 ετών. Εργάζεται ως Εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Είναι 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο χόκεϊ επί χόρτου, κατέχει 2 χρυσά σε πανευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα της Κηφισιάς, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Ζει στην Αθήνα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά πανιά.

Είχε δηλώσει στο παιχνίδι γιατί του αρέσει η καθημερινή ένταση, η αγωνία και το να βρίσκει τρόπους να υπερνικά τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του. Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο του ρίσκου, λάτρη του αγνώστου και της εξερεύνησης. Είναι ανυπόμονος, ανταγωνιστικός, ενώ οι φίλου του τον περιγράφουν ως ευγενικό, ευθύ, αληθινό και «πατέρα».

Η πρώτη αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου με την είσοδο του Χάρου στο Survivor all star

Η είσοδος λοιπόν έγινε και η ομάδα του τον δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τα βλέμματα όμως όλων εστίασαν σε εκείνον και στην Εύη Σαλταφερίδου, η οποία δε φάνηκε να χαίρεται και πολύ με το που τον είδε, καθώς οι δυο τους έχουν ένα παρελθόν.

Το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο Πρωινό μας, μέσω skype, τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιάννη Τσίλη, ο οποίος πέρα από σχολιασμό του ριάλιτι έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για του Σαλταφερίδου και Χάρου.

«Έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό πως η Εύη δυσκολεύεται πάρα πολύ στην σχέση της με τον Τάκη στην ομάδα, κι αν μπει ο Σώζων στην ίδια ομάδα νομίζω ότι μπορεί να πάει και για οικειοθελή αποχώρηση η κοπέλα. Θα της γίνει τεράστιος ψυχολογικός πόλεμος. Είναι πραγματικά συμπληγάδες. Ο Σώζων από την πρώτη στιγμή που είχαμε μπει, το 2018, έκανε σαν ψυχολογικό πόλεμο στην Εύη χωρίς λόγο και αιτία, δεν είχαμε καταλάβει κανένας μας γιατί γινόταν όλο αυτό. Βέβαια δεν βλέπαμε αυτά που έλεγε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους του ριάλιτι. Τα είδαμε όλα μετά. Πραγματικά τώρα θα είναι πολύ δύσκολα για την Εύη.

Μπορεί και να έχει αλλάξει βέβαια, όπως είδαμε και πολλούς παίκτες να έχουν αλλάξει σε συμπεριφορές του τότε, με το τώρα. Αναφέρομαι και στον Χανταμπάκη και σε άλλους παίκτες. Και η συμπεριφορά του Μάριου δεν μου συνάδει με αυτή που είχε τότε. Ενώ ξεκίνησε να εκφράζεται πολύ περισσότερο από ότι το 2017, σιγά σιγά τώρα με αυτά που γίνονται στο τέλος σα να κάνει στην άκρη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί. Υπάρχει πολύ στρατηγική από πολλούς παίκτες που έχει φανεί από την πρώτη ημέρα, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια ο καθένας συμπεριφερόταν ανάλογα με το πως θα πάει το παιχνίδι τώρα μπήκαν όλοι πολύ διαβασμένοι σε αυτό κι από την αρχή βλέπουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε πολλούς παίκτες.»

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα προσπάθησε να βγάλει τα δύο παιδιά από τη δύσκολη θέση και ξεκίνησε να τον ξεναγεί στο νησί και στην καλύβα.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» ομολόγησε, με χαμόγελο, η καλλονή των Μαχητών.

Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον», είπε η Εύη.