Survivor All Star: Είναι πολλά τα λεφτά... Κώστα - Με πόσα χρήματα επιστρέφει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

Κανείς απογοητευμένος φέτος!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star αποχώρησε έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του με Διάσημους και Μαχητές να ξεσπούν και ορισμένους να φτάνουν μέχρι και στο σημείο να κλάψουν.

Ο Μισθοφόρος ωστόσο, είχε μια αντίδραση που τους "πάγωσε" όλους. Όταν του δόθηκε ο λόγος να μιλήσει, εκείνος τον αρνήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, γεγονός που έφερε μια μικρή ένταση στους Μαχητές.

Expand player

Ο Κώστας Αναγνωτόπουλος λοιπόν, πήρε την δάδα του και έφυγε από το παιχνίδι με την παραγωγή να τον οδηγεί στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε γιατί έχουν εξαφανιστεί από παντού).

Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα από το Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Όπως γνωρίζουμε φέτος οι All Star παίκτες έκαναν δυνατό deal με τον Τούρκο παραγωγό, καθώς κανείς δεν παίρνει την εβδομάδα κάτω από 5 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια κάποιοι όπως η Κατερίνα Δαλάκα έχουν κάνει ένα διαφορετικό συμβόλαιο - δείτε εδώ πόσα πήρε από τον Ατζούν.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν, αφού παίρνει 5 χιλιάρικα την εβδομάδα και έμεινε για 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει στην Ελλάδα με 20 χιλιάδες ευρώ επιπλέον! Καθόλου άσχημα!

Παραλίγο να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος πριν αποχωρήσει

Ένα πολύ έντονο αγώνισμα αποφάσισε η παραγωγή να βάλει τους διαγωνιζόμενους να παίξουν την Πέμπτη 2/2. Η πάλη λοιπόν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λήγει με τον παίκτη, που καταλήγει μέσα στην πισίνα έχει έφερε τραυματισμούς και πολύ έντονα σχόλια, με το περιστατικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου να δημιουργεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο πειρατής τα έβαλε με τον Κόρομι και δεν έφτανε αυτό, αφού πολύ σύντομα έπεσε στο νερό φοβούμενος μην πνιγεί. Οι διασώστες τον ανέσυραν όμως κατευθείαν και η ανησυχία έληξε...

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star αποκλειστικό: Αλλάζουν οι ομάδες - Χαμός με τη νέα μοιρασιά

Survivor All Star Spoiler: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΌΣ στην παραλία των Μαχητών - Άγριος τσακωμός μεταξύ Καραγκούνια, Γκότση και Μπόγδανου