Survivor All Star Spoiler: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΌΣ στην παραλία των Μαχητών - Άγριος τσακωμός μεταξύ Καραγκούνια, Γκότση και Μπόγδανου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star Spoiler: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΌΣ στην παραλία των Μαχητών - Άγριος τσακωμός μεταξύ Καραγκούνια, Γκότση και Μπόγδανου

Τα ευτράπελα στο Survivor All Star, πλέον είναι δεδομένα, διότι σε καθημερινή βάση κάτι συμβαίνει και στις δύο ομάδες, που αγωνίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς μπλε και κόκκινοι έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες.

Μερικά από αυτά, τα είδαμε στο χθεσινοβραδινό (2/2) επεισόδιο, όπως ο στίβος μάχης που έμεινε στην μέση διότι υπήρχαν τραυματισμοί σε παίκτες και των δύο ομαδών, αλλά και την πιο αδύναμη στιγμή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, που πήγε να πνιγεί (δείτε εδώ γιατι).

Επιπλέον στο επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε τους κόκκινους να μην τρώνε το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ τον λόγο) και αυτό προκάλεσε εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού.

Το spoiler και οι τσακωμοί στο Survivor All Star

Οι εντάσεις στο Survivor All Star θα φτάσουν στο απροχώρητο, μετά το τελευταία αγώνισμα επάθλου που δεν πήγε και τόσο καλά. Η σωματική επαφή του αγωνίσματος ανέβασε παλμούς φέρνοντας και τους αναμενόμενους υψηλούς τόνους. Οι Μπλε αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί το αγώνισμα, δίνοντας τη νίκη στους Κόκκινους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 5/2, όμως, αυτή η σύμπνοια της μπλε ομάδας πάει περίπατο. Ο Τάκης Καραγκούνιας επιτίθεται στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας πως δεν κάνουν τίποτα για την ομάδα τους, και όχι μόνο.

Αποκλειστικό: Αλλάζουν οι ομάδες - Η νέα μοιρασιά

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του παιχνιδιού, όταν ανακοινώθηκε πως θα διαμορφωθούν οι δυο ομάδες του Survivor All Star, ήταν ξεκάθαρο, όσον αφορά τη δυναμική τουλάχιστον, ότι η ζυγαριά έγερνε υπέρ των Κόκκινων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω, οι συνεχόμενες ήττες των Μπλε. Ωστόσο, τώρα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τα καλά! Η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι έφερε τα πάνω κάτω. Ειδικά μετά τον χαμό που επικράτησε στο χθεσινό στίβο μάχης (δείτε εδώ την βρισιά που είπε τελικά ο Ασημακόπουλος στον Μπάρτζη) ο Ατζούν βλέπει πως από μέρα σε μέρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς άνθρωπο στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλλαγή στις ομάδες του Survivor All Star όμως, είναι κάτι που σίγουρα πρώτον θα τον βοηθήσει στο να μην λιποθυμήσουν από την πείνα οι παίκτες, αφού η μοιρασιά θα γίνει πιο δίκαιη, και θα έχουν νίκες και οι Μπλε και οι Κόκκινοι αλλά και κάτι που σίγουρα θα αποφέρει περισσότερο «ριάλιτι» και ίντριγκα στο παιχνίδι, αφού οι παίκτες έχουν ήδη δημιουργήσει κλίκες και υποομάδες και θα πρέπει να ξανά βρουν τις ισορροπίες και τα πατήματά τους στις νέες τους καλύβες, με τη νέα τους παρέα.

Η πρόταση αυτή μάλιστα για ένα «φρεσκάρισμα» βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδώ και καιρό αλλά μετά από αυτή την εβδομάδα που οι Κόκκινοι ουσιαστικά έκαναν τέσσερα στα τέσσερα, άρχισε να συζητιέται περισσότερο. Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, αναμένουμε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Μας τρώει η αγωνία να δούμε αν Μαριαλένα και Σάκης θα βρεθούν μαζί τελικά.