Survivor all star: «Δε φάγαμε το έπαθλο σας ρεεε» - ''Κάγκελο'' οι μπλε με την κίνηση των κόκκινων

Δεν είχαν καταλάβει τόση ώρα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δε φάγαμε το έπαθλο σας ρεεε» - ''Κάγκελο'' οι μπλε με την κίνηση των κόκκινων

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό (2/2) αγώνισμα στο Survivor all star, καθώς για πρώτη φορά στα χρονιά δεδομένα, που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης είδαμε να μην ολοκληρώνεται ο στίβος (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το σκορ ήταν υπέρ των μπλε, επειδή ωστόσο τα χτυπήματα ήταν πολλά και έντονα η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει και τους χαρίσει την νίκη. Οι ίδιοι ωστόσο επειδή είχαν νευριάσει με την αντίπαλη ομάδα δεν δέχτηκαν το έπαθλο φαγητού, τους το παραχώρησαν και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά.

Το άδειασμα των διάσημων στους μπλε στο Survivor all star

Από τη μεριά τους οι κόκκινοι όμως δε δέχτηκαν ούτε εκείνοι την κίνηση αυτή και έτσι με στυλ και ύφος ανακοίνωσαν στο συμβούλιο του νησιού, πως δεν έφαγαν με τους μπλε να κοιτάζουν σαστιμένοι.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά!

Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού. Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν. Τέλος πάντων... άλλο είναι το θέμα μας!

Σήμερα έχουμε αποχώρηση και το Youweekly.gr ξέρει από εχθές ποιος θα φύγει. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με βάση την δημοφιλία ποιος δεν θα πάρει τους απαιτούμενος ψήφους που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι, αφού έχουμε δει να φεύγουν πολύ δυνατά ονόματα, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις αντικειμενικά ποιο «αδύναμη» φαίνεται η Ρία.

Η ανατροπή και η έκπληξη όμως είναι πως η Ρία ΔΕΝ είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Το κοινό με το δικό του μάτι και τα δικά του κριτήρια αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο γνωστό ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και αναμένει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.