Survivor all star: Απίστευτο σκηνικό - Δεν έφαγαν το έπαθλο και αποχώρησαν με το κεφάλι ψηλά

Ποιοι ήταν όμως οι νικητές και τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Απίστευτο σκηνικό - Δεν έφαγαν το έπαθλο και αποχώρησαν με το κεφάλι ψηλά

Το πιο δύσκολο παιχνίδι, που έχει υπάρξει στο Survivor έπαιξαν κόκκινοι και μπλε στο σημερινό (2/2) all star επεισόδιο με το αγώνισμα πάλης στην πισίνα να φέρνει πολλά χτυπήματα και στις δύο ομάδες.

Ο αγώνας, όπως είδαμε διεκόπη πολλές φορές και μάλιστα ένας παίκτης παραλίγο να πνιγεί μέσα στην πισίνα (δείτε εδώ ποιος). Έτσι λοιπόν, ο Λιανός ανακοίνωσε, πως στο 8-6 για να αποφευχθούν τα ατυχήματα το αγώνισμα θα σταμάταγε εκεί...

Τεράστιο επεισόδιο ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε στο Survivor all star

Το νούμερο των νικών ήταν υπέρ των μπλε, ωστόσο επειδή τα επεισόδια και οι διαφορές τους με τους κόκκινους ήταν πολλές, αποφάσισαν να τους χαρίσουν το έπαθλο σε ένδειξη υπερηφάνιας.

Από την άλλη οι διάσημοι δε δέχτηκαν το έπαθλο και έτσι, όπως σας τα είχαμε πει και εμείς....το έπαθλο δεν κατέληξε πουθενά.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά!

Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού. Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν. Τέλος πάντων... άλλο είναι το θέμα μας!

Σήμερα έχουμε αποχώρηση και το Youweekly.gr ξέρει από εχθές ποιος θα φύγει. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με βάση την δημοφιλία ποιος δεν θα πάρει τους απαιτούμενος ψήφους που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι, αφού έχουμε δει να φεύγουν πολύ δυνατά ονόματα, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις αντικειμενικά ποιο «αδύναμη» φαίνεται η Ρία.

Η ανατροπή και η έκπληξη όμως είναι πως η Ρία ΔΕΝ είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Το κοινό με το δικό του μάτι και τα δικά του κριτήρια αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο γνωστό ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και αναμένει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.