Survivor all star: Παραλίγο να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος - Διέκοψαν οι διασώστες το παιχνίδι

Τραγικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Παραλίγο να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος - Διέκοψαν οι διασώστες το παιχνίδι

Ένα πολύ έντονο αγώνισμα αποφάσισε η παραγωγή του Survivor all star να βάλει τους διαγωνιζόμενους να παίξουν την Πέμπτη 2/2, το οποίο σύμφωνα με τις πηγές μας δε θα λήξει αισίως (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η πάλη λοιπόν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λήγει με τον παίκτη, που καταλήγει μέσα στην πισίνα έχει φέρει τραυματισμούς και πολύ έντονα σχόλια, με το περιστατικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου να δημιουργεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο πειρατής τα έβαλε με τον Κόρομι και δεν έφτανε αυτό, αφού πολύ σύντομα έπεσε στο νερό φοβούμενος μην πνιγεί. Οι διασσώστες τον ανέσυραν όμως κατευθείαν και η ανησυχία έληξε...

Το ατύχημα του Κώστα Αναγνωτόπουλου στο Survivor all star

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».

Η τελευταία σχέση του Αναγνωστόπουλου

Ο Αναγνωστόπουλος είχε γίνει γνωστός αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017 και ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε νεαρή ηλικία άνηκε στο προσωπικό προστασίας πλοίων απέναντι σε πειρατές, ενώ πλέον διατηρεί τα δικά του καταστήματα εστίασης στην Αγία Παρασκευή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Έχει καταγωγή από την Αθήνα και είναι 38 ετών. Στο παρελθόν έχει κάνει μία πολύ δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά, αφού βρισκόταν στη Σομαλία και συγκεκριμένα σε καράβια και η δουλειά του ήταν να τα φυλάσσει από την εισβολή πειρατών.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει δύο αδέλφια με τα οποία είναι πολύ αγαπημένος. Εκτός από έναν μικρότερο αδελφό, η αδελφή του είναι πολύ γνωστή ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ η πιο γνωστή σειρά που την έκανε ευρύτερα γνωστή, ήταν το “Φίλα το βάτραχό σου” (δείτε εδώ ποια είναι).

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, το 2021 είχαν ακουστεί οι πρώτες φήμες πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Γωγώ Φαρμάκη είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει μαζί σε κοινές διακοπές, ενώ παράλληλα η κούκλα επιχειρηματίας είχε ανεβάσει και ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο απεικονίζονταν οι ίδιοι να βγάζουν μία selfie φωτογραφία (δείτε την εδώ).

Έκτοτε, κανείς από τους δύο δεν είχε ανεβάσει ξανά κάτι αλλά ούτε κι είχε μιλήσει, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει γνωστό αν έχουν χωρίσει ή αν απλά κρατούν την σχέση τους όσο περισσότερο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Γωγώς Φαρμάκη).

Βέβαια, o μισθοφόρος πριν μερικές μέρες σε μία συζήτηση για τα ζευγάρια του Survivor All Star αναφέρθηκε στη δική του προσωπική ζωή λέγοντας με χιούμορ στο Λιανό: «Έχω πολύ καιρό να έχω γυναίκα», με το συμβούλιο να ξεσπάσει στα γέλια με το ύφος, που εκφράστηκε.