Survivor All Star: Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί - Τραυματίστηκαν όλοι οι παίκτες! Σταμάτησε το γύρισμα

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί - Τραυματίστηκαν όλοι οι παίκτες! Σταμάτησε το γύρισμα

Η 4η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα κλείσει πιο εντυπωσιακά από ποτέ αφού μετά τα όσα έγιναν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου τα απρόοπτα δεν σταματούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, απόψε το αγώνισμα θα διακοπεί πρόωρα κι αυτό γιατί θα υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star αποκάλυψη: Μια φιλία που έληξε άδοξα - Τι είχε γίνει το 2019 με Δαλάκα και Σκαφίδα

Τι θα συμβεί απόψε 2/2 στο Survivor All Star

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος κάτι τέτοιο δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά του ριάλιτι! Ο στίβος μάχης θα είναι ο πολύ κλασικός και γνώριμος, ο ένας παίκτης θα σπρώχνει τον άλλο. Έχει ξανά παιχτεί σε προηγούμενες σεζόν του Survivor αλλά στην all Star εκδοχή του θα βγουν όλα τα... αστέρια που έχει μαζέψει ο Ατζούν εκεί off!

Όλοι οι παίκτες θα τραυματιστούν ελαφρά εξαιτίας του στίβου μάχης και ο γιατρός του Άγιου Δομίνικου θα έχει πολύ δουλίτσα!

Μια ακόμα ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο θα είναι πως η ομάδα που θα κερδίσει δεν θα είναι εκεί που τελικά θα απολαύσει το έπαθλο! Πως θα συμβεί αυτό; Let's see tonight...

Survivor All Star spoiler 2/2: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά!

Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού. Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν. Τέλος πάντων... άλλο είναι το θέμα μας!

Σήμερα έχουμε αποχώρηση και το Youweekly.gr ξέρει από εχθές ποιος θα φύγει. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με βάση την δημοφιλία ποιος δεν θα πάρει τους απαιτούμενος ψήφους που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι, αφού έχουμε δει να φεύγουν πολύ δυνατά ονόματα, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις αντικειμενικά ποιο «αδύναμη» φαίνεται η Ρία.

Η ανατροπή και η έκπληξη όμως είναι πως η Ρία ΔΕΝ είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Το κοινό με το δικό του μάτι και τα δικά του κριτήρια αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο γνωστό ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και αναμένει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.